-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

5 sfaturi pentru a va feri de cancer.


Publicitate

Problema este ca majoritatea dintre noi locuim in spatii pline de substante cancerigene; vestea buna este ca putem face cativa pasi simplii pentru a ne transforma casa.



1. Faceti-va singuri produsele de curatat

Detergentii pentru casa, din comert, reprezinta o adevarata sursa de toxine, poluare si otrava, fiind absorbiti de catre organism prin piele. Pentru a scapa de expunerea la astfel de substante, preparati-va singuri detergentii cu ajutorul sucului de lamaie, bicarbonatului, uleiului din palmier de ceai si otet.

2. Stati departe de pasta de dinti toxica

Majoritatea pastelor de dinti si a apei de gura sunt pline de fluorid, triclosan, arome si coloranti- toate fiind periculoase pentru organismul dumneavoastra. Mai bine creati-va propria reteta acasa. Iata o reteta minunata http://www.pentrusuflet.com/2015/11/puteti-combate-trata-si-curata-cu.html

3. Scapati de conservanti si produsele din plastic.

Nu mai gatiti in pungile de plastic, inlocuiti-le cu recipiente din sticla. Evitati conservele deoarece contin hormoni. Cu aceste simple schimbari veti scapa de ingerarea toxinelor.

4. Dati-va jos pantofii!

Cum sa tineti toxinele departe de casa dumneavoastra? Nu le aduceti in casa. Lasati-va incaltarile la usa, pentru a scapa de mizerie, chimicale, pesticide si reziduuri.

5. Filtrati-va apa!

Majoritatea bem si facem baie cu apa plina de toxine si chimicale precum arsenic, fluorid si cloruri- deci cum sa scapam de ele? Filtrati apa si instalati un filtru si la dus sau optati pentru varianta de filtrare al intregului sistem de conducte.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog