-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Termeni si conditii


Publicitate

Termeni si Conditii


PentruSuflet.com nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care va consulta in persoana. PentruSuflet.com nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de PentruSuflet.com, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist.

PentruSuflet.com incearca sa ofere informatii stiintifice si profesioniste dar accesibile tuturor utilizatorilor interesati de sanatatea lor. Este importat de subliniat ca informatia prezentata pe acest site are un caracter suplimentar si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs. Scopul acestui website este acela de a va furniza informatii medicale generale. Acest website trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale.

Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul PentruSuflet.com trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale complete

Termeni generali


Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.pentrusuflet.com (denumite in continuare "Termeni si Conditii") stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.pentrusuflet.com (denumit in continuare "Site-ul" si/sau "www.pentrusuflet.com"). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului


Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin www.pentrusuflet.com si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al www.pentrusuflet.com. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 500 de caractere). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: Pentru Suflet - www.pentrusuflet.com)

- sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: "Informatii furnizate prin amabilitatea pentrusuflet.com".

www.pentrusuflet.com isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea www.pentrusuflet.com, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Pentrusuflet.com poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate de www.pentrusuflet.com nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si pot fi schimbate oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

Pentrusuflet.com nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in site, altele decat cele organizate strict de www.pentrusuflet.com.

Limitarea raspunderii


Pentrusuflet.com nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. Pentrusuflet.com va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Cu toate acestea, Pentrusuflet.com nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Pentrusuflet.com pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.

Pentru caz de forta majora, Pentrusuflet.com si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Pentrusuflet.com, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe Pentrusuflet.com si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului Pentrusuflet.com.

Pentrusuflet.com nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia. Pentrusuflet.com nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de Pentrusuflet.com, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist.

Pentrusuflet.com incearca sa ofere informatii stiintifice si profesioniste dar accesibile tuturor utilizatorilor interesati de sanatatea lor. Informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ, suplimentar si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs. Scopul acestui site este acela de a va furniza informatii medicale generale. Acest website trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii dvs. de sanatate.

Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul Pentrusuflet.com trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale complete. In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie daca va ingrijoreaza starea dumneavoastra de sanatate.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. Pentrusuflet.com precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi recetionate prin Pentrusuflet.com nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Informatiile despre terapii complementare, naturiste, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Pentrusuflet.com nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Pentrusuflet.com nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul risc.

Toata informatia prezentata pe site este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.

Modificarea Termenilor si Conditiilor


Pentrusuflet.com are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului.

Legea aplicabila. Litigii


Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale Pentrusuflet.com, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog