-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

DESCOPERIRE MEDICALA: ORICE TIP DE CANCER POATE FI VINDECAT


Publicitate

Dr. Leonard Coldwell spune ca orice tip de cancer poate fi tratat in 2 pana la 6 saptamani. Priviti cu atentie filmarea de mai jos. O sa ramaneti surprinsi de ceea ce este prezentat in acest video. Da, este adevarat, cancerul poate fi vindecat. Sper, ca la vederea acestui videoclip, si dumneavoastra o sa fiti la fel de surprinsi ca si mine.



Cancerul este cea ma periculoasa boala a zilelor noastre. Multi oameni si-au pierdut cel putin un memebru al familiei din cauza acestei boli nemiloase. Tatal meu a murit din cauza acestei boli, atunci cand eu aveam 17 ani. Aceasta experienta a fost foarte dureroasa pentru mine si mi-a schimbat intreaga viata. Cel mai cumplit lucru este sa vezi cum cancerul iti mananca membrii familiei si prietenii iar tu nu poti face nimic in aceasta privinta. Atunci cand am vazut prima oara aceasta filmare, dar si articolul Dr. Coldwell, am fost foarte fericit si uimit deoarece nu mai voiam sa vad oameni care mor sau sufera din cauza acestei boli. Oricine poate fi victima cancerului. Nu putem stii niciodata cine este urmatoarea victima asa ca, vizionati aceasta inregstrare si aveti incredere ca exista variante de tratare a pacientilor diagnosticati cu cancer.

Industria medicamentelor pentru tratarea cancerului este prea prospera pentru a gasi un leac al acestei boli.

Probabil ca ati auzit faptul ca „ Chimioterapia si medicamentele conventionale trateaza cancerul” insa chiar credeti ca aceste medicamente pot vindeca aceasta boala? Eu nu cred! Eu am cheltuit tot ce aveam pentru chimioterapia si medicamentele tatalui meu. Acestea nu l-au ajutat cu nimic din contra, i-au facut si mai mult rau. In ultimele saptamani din viata, tatal meu avea dureri cumplite, care se datorau chimioterapiei. Stiti de ce industria farmaceutica inca ofera chimioterapia ca varianta pentru tratarea cancerului? Pentru ca ei castiga foarte bine in urma acestor tratamente. Nimanui din industria farmaceutica nu ii pasa cu adevarat de pacienti. Lor le pasa doar de incasari si de dezvoltarea metodelor prin care sa faca bani, chiar daca tratamentele pe care le dezvolta distrug si celulele sanatoase din organism.

Ati auzit de Dr. Leonard Coldwell?

Familia domnului Dr. Coldwell a dus o adevarata batalie cu cancerul. Toti cei sapte frati si surori, din partea mamei, au avut carcinom. Tatal si bunica medicului au murit tot de cancer. Si-a vazut familia si prietenii murind din cauza acestei boli cumplite si nu putea face nimic. De aceea si-a dedicat intreaga viata cautand un tratament care sa vindece cancerul.

In cariera sa, pana acum, Dr Coldwell a vazut peste 35,000 de pacienti, a avut in jur de 2.2 milioane de participanti la workshopurile sale si are peste 7 milioane de fani care ii citesc fiecare articol si fiecare raport. Conform spuselor unor oameni foarte importanti din industria medicala, Dr. Coldwell detine un rol foarte important in tratarea cancerului. Pagina sa de internet a fost blocata de catre guvern si asta doar pentru ca acest medic putea trata cu succes cancerul.

Dr. Leonard Coldwell spune ca aceasta boala poate fi vindecata in majoritatea cazurilor, fara ajutorul chimioterapiei conventionale sau radioterapiei, insa el nu are voie sa faca public acest aspect. Dr. Coldwell spune ca lucrurile se petrec asa din cauza oamenilor care vor sa faca profit in urma pacientilor cu cancer si ca legea nu ii permite sa vorbeasca.

Industria farmaceutica castiga anual milioane si milioane de dolari. Aceasta situatie determina oamenii legii sa faca legi care ne omoara. Sau ne vor imbolnavi iar legile care ar trebui sa ne protejeze, nu o sa aprobe tratamentul corespunzator tratarii acestei boli. Ne vor imbolnavi si vor agrava boala cu „tratamentul” medicamentos.

Dr. Coldwell – singurul raspuns in fata cancerului

Dr. Leonard Coldwell spune ca orice tip de cancer poate fi tratat intre 2 si 16 saptamani. Exista si anumite tipuri de cancer care, cu ajutorul tratamentului corespunzator, se pot vindeca in cateva minute. El mai spune si ca atitudinea pozitiva chiar ajuta in prcesul curativ.

In primul rand, Dr. Coldwell spune ca trebuie sa mancam legume. Acest gen de alimentatie ofera organismului foarte mult oxigen. Si, daca adaugam calciu si alte alimente alcaline, ne vom alcaliniza organismul. Acest factor este foarte important cand vine vorba de tratarea cancerului deoarece cancerul nu se poate dezvolta intr-un mediu alcalin.

Ceea ce trebuie sa mai stiti este ca organismul nostru trebuie sa dobandeasca nivelul terapeutic Ph, care are 14 nivele, cuprinse intre 0 si 14. Valorile cele mai scazute sunt pentru zonele acide iar cele mai ridicate, pentru zonele alcaline. Nivelul median neutru este Ph 7. Atunci cand organismul ajunge la acest Ph, devine alcalin. Un nivel de 7.36 este foarte bun insa cand vine vorba de tratament, este nevoie ca Ph-ul sa aiba un nivel de 7.5 sau chiar mai ridicat.

Dr. Coldwell spune ca Vitamina C „intravenoasa” ajuta foarte mult. 100 cc zilnic, timp de 3 saptamani, ofera rezultate miraculoase. Credeti sau nu, cancerul dispare in doar cateva zile, dupa injectiile cu vitamina C.

Nu alt lucru pe care trebuie sa il faceti este sa eliminati hipoxia. Dr. Martin, prietenul Dr. Coldwell ofera o solutie foarte buna- o terapie cu oxigen care implica o serie de etape. Astfel, sangele este extras, este imbogatit cu oxigen pur si reinjectat de 12 ori in organism. Atunci cand sangele este scos din organism, are o culoare foarte inchisa insa dupa ce este oxigenat, devine roz, asemeni sangelui unui nou nascut. Este complet proaspat si incarca organismul cu energie.

Vitamina C si E – leacul miraculos

Dr. Coldwell spune ca trebuie sa consumam alimente cu un nivel ridicat de vitamina C, precum: ardei chili, varza, brocoli, papaya, capsuni, conopida, ananas, kiwi, portocale si lamai. Insa, vitamina C nu este singura vitamina care are proprietati curative. Putem adauga si vitamina E in aceasta categorie. Vitamina E poate avea efecte miraculoase si cea mai buna varianta ar fi sa va luati sursa de vitamina E din natura si nu din varianta artificiala. Studiile realizate pe vitamina E artificiala nu au avut niciun rezultat.

Nu uitati, chimicalele nu va juta atunci cand vine vorba de cancer. Natura este cea care ne imbolnaveste si tot ea ne si vindeca. Cu totii stim ca acum 100 de ani nu exista cancer si nu ar avea niciun motiv sa existe acum. Noi singuri am determinat aparitia acestei probleme. Asa cum am mentionat mai sus, cea mai buna solutie de a scapa de cancer este sa consumam legume organice proaspete si alimente crude.

Beti apa cu sare de mare

Un alt factor important este acela de a consuma 4 litri de apa cu ½ lingurita de sare, in fiecare zi- asta doar daca nu aveti probleme cu rinichii. Daca credeti ca o cantitate asa de mare de sare poate duce la o presiune sanguina crescuta, Dr. Coldwell spune sa nu ne ingrijoram. El spune ca daca stim ca o cantitate mare de sare ne face rau, adevarul este exact invers. De fapt, sarea este esentiala iar lipsa ei poate determina aparitia problemelor sanguine. Dr. Coldwell spune ca semnalul electric este transmis doar daca sarea este prezenta in organism.

Ce tip de sare folositi?

Problema reala consta in sarea de bucatarie pe care o consumam cu totii. Aceasta contine doar o treime din sarea adevarata. Contine 1/3 sticla si 1/3 nisip. Acestea din urma pot provoca probleme grave in organismul nostru. Sticla si nisipul irita vasele de sange care incep sa sangereze apoi, colesterolul se blocheaza pentru a le proteja. Acum credeti ca un colesterol marit determina aparitia unei presiuni sanguine marite, nu-i asa? Va inselati din nou. Acest lucru nu este adevarat deoarece nu puteti muri din cauza colesterolului crescut insa puteti experimenta probleme grave daca aveti deficit de colesterol. Exista oameni care au avut colesterolul aproape de 60 si nu au avut nicio boala in decursul vietii.

HDL si LDL sunt proteine care modifica nivelul colesterolului?

Sa fiu sincer, nu am mai auzit de asta pana acum. Cu totii stim ca exista colesterol bun si colesterol rau sau asa numitul colesterol HDL si LDL. Insa, Dr. Coldwell neaga si spune ca acesta nu este colesterol. El spune ca sunt proteine care modifica colesterolul. Tot ceea ce credeam ca stim in legatura cu acest aspect este complet gresit. Dar si doctorii gresesc? Pentru asta avem nevoie de parerea Dr. Neal. Dr. Gray Neal spune ca, asa cum arata statisticile, medicii au cea mai mica limita de viata- traiesc in jur de 56 de ani. Sufera de alcoolism, abuz de droguri si, in randul lor, se regaseste si cea mai mare rata a sinuciderilor. Si totusi, ii intrebam pe ei ce sa facem pentru a trai cat mai mult, cat mai sanatos si cat mai fericiti. Cred ca ar trebui sa ne schimbam opinia.


Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

  1. Bun, interesant. DAR! Am niste mici intrebari: Cum sa intre in circuitul sanguin 1/3 sticla si 1/3 nisip din "sare"? Numai daca le injectez. Ca altminteri... trece prin circuitul digestiv si chestia asta e cam la mintea cocosului. Bun, ceva mai complicat... zice nenea ca natura creeaza problema si tot ea da solutia. Sint perfect de acord. DAR de ce injectie cu vitamina C? E cumva o cale naturala? Injectia? Hai mai! Si-apoi... vitamina asta C o face el la smoothie maker? Sau o cumpara de la farmacie, adica dintr-o sursa chimica? De "urat as mai ura" dar mi-e ca nu mai am chef sa intreb. Oricum daca cineva din greseala mai citeste pe aici, sigur nu-mi va da raspunsuri stiintifice, doar chestii umorale si emotionale, opinii si pareri stiintificoide. Nu neg insa "spiritul" articolului care e laudabil. Informatia de aici pare sa fie manipulatoare si fraieritoare...

    ReplyDelete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog