-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cel mai puternic fruct din lume! Este plin de antioxidanti si are de 20 de ori mai multa vitamina C decat sucul de portocale


Publicitate

Agrisa Indiana apartine grupului cu cele mai faimoase plante din medicina.

Pentru mai bine de 500 de ani, indienii au folosit acest fruct miraculos. Ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar si are proprietati de reintinerire a organismului.

Este de culoare galbena sau verde si poate ajunge pana la 18 metrii.

Aceata planta nu este utilizata doar de indieni, ci si de popoarele din intreaga lume, avand un gust dulce-acrisor, piperat si amar in acelasi timp.



1 agrisa= 20 de portocale

Daca masuram 100 g de agrise proaspete, reprezinta echivalentul a 470-680 mg de vitamina C. Oamenii de stiinta au demonstrat faptul ca acest fruct este cel mai puternic antioxidant din lume.

Cu totii stim de ce vitamina C este atat de importanta. Ajuta la indepartarea radicalilor liberi, intareste sistemul osos, sistemul imunitar, curata vasele de sange si produce leucocite.

Acest fruct nu contine doar vitamina C, in el se gasesc si flavonoide, tanin si minerale. Agrisa ajuta si la eliberarea de tuse, va scapa de durerile de gat si de alte probleme respiratorii, inclusiv astm si bronsita.

Ajuta la tratarea cancerului

Antioxidantii joaca un rol extraordinar cand vine vorba de cancer. Pot ajuta la prevenirea aparitiei acestuia si pot reduce inflamatiile si distrugerile celulare.

Lupta impotriva diabetului

Sustine buna functionare a ficatului, pancreasului, reduce balonarea si durerea. Un consum regulat de agrise, poate reduce nivelul zaharului din sange (in cazul persoanelor cu diabet, mai ales aceia cu grad 2), echilibreaza secretia de insulina.

Cercetarile au aratat faptul ca 3 grame de pudra de agris sunt mult mai eficiente decat multe alte medicamente pentru diabet.

Infrumuseteaza pielea, parul si unghiile

Agrisele ajuta la refacerea tesutului, impiedica aparitia firelor albe si a caderii parului, il fortifica si reprezinta o solutie buna impotriva matretii. Agrisele reprezinta un produs natural care este intalnit in numeroase articole cosmetice precum samponul, cremele de fata si multe altele.

Ajuta la refacerea pielii

Aceste fructe se folosesc sub forma de tratament impotriva acneei, roselilor si a multor alte inflamatii.

Reface fibra capilara

Amestecati pudra de agrise cu putina apa si lasati 60 de minute, dupa care aplicati prin masare la nivelul scalpului pentru a reface fibra capilara, pentru a hidrata si a-i da parului stralucire si vitalitate. Lasati sa actioneze timp de 30 de minute pana la o ora, dupa care clatiti.

Ajuta in cazul durerilor stomacale

Durerile abdominale, diareea, voma, crampele, infectiile si problemele digestive, pot fi rezolvate cu ajutorul agriselor.

Indeparteaza toxinele din ficat

S-a confirmat stiintific faptul ca agrisele sunt esentiale in tratarea ficatului. Il protejeaza de efectele adverse ale medicamentelor (mai ales acelea impotriva tuberculozei) si indeparteaza toxinele.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog