-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Puteti combate, trata si curata cu usurinta bacteriile si placa, doar cu ajutorul acestui ingredient.


Publicitate

Majoritatea magazinelor au raioane cu diferite produse de igiena orala precum apa de gura, pasta de dinti, periute de dinti, etc.

Oamenii achizitioneaza de obicei aceleasi produse pe care le folosesc de ani de zile insa stiati ca exista un produs eficient, ieftin si usor de procurat, care poate mentine igiena orala?

Acesta este bicarbonatul de sodiu. Spre deosebire de celelalte produse de igiena orala, bicarbonatul de sodiu nu contine chimicale si este complet natural. Este benefic deoarece poate indeparta bacteriile, placa si tartrul.



Folositi bicarbonatul de sodiu la periajul dintilor.

Periati-va dintii cu bicarbonat de sodiu si rezultatele vor fi incantatoare. Clatiti periuta cu apa calduta, dupa care scufundati-o in bicarbonat. Astfel, veti face o pasta de dinti naturala.

Dupa ce ati periat dintii, clatiti-va cu apa. Daca doriti un efect si mai bun dupa periaj, picurati in cavitatea bucala cateva picaturi de ulei esential din menta sau scortisoara. Puteti adauga si un praf de sare de bucatarie sau cateva picaturi de otet care va vor ajuta la curatarea si dezinfectarea cavitatii bucale.

Periajul dintilor cu bicarbonat de sodiu ajuta, de asemenea la albirea si lustruirea dintilor, prevenind si aparitia tartrului.

La ce mai ajuta bicarbonatul de sodiu

Acizii bucali sunt principala cauza a respiratiei urat mirositoare iar bicarbonatul o indeparteaza si pe aceasta. Puneti putin bicarbonat de sodiu in apa si clatiti-va gura pentru a scapa de ulceratii si placa dentara.

Nu exagerati cu cantitatea de bicarbonat pentru a va peria dintii deoarece are proprietati abrazive. Este de recomandat sa adaugati uleiuli esentiale antimicrobiene si otet pentru a distruge bacteriile pe care nu le poate distruge bicarbonatul.

Inlocuiti pasta de dinti scumpa si ineficienta, cu acest produs ieftin si natural.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog