-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Beti aceasta bautura si ardeti imediat grasimile.


Publicitate

Da, puteti scapa de grasime in timp ce dormiti si mai ales de cea de pe abdomen, consumand aceasta bautura. Trebuie sa consumati bautura in fiecare seara inainte de a merge la culcare..

Scapati de grasimea de pe abdomen care va face sa va simtiti cumplit atunci cand va priviti in oglinda. Aceasta bautura este foarte simplu de preparat si astfel nu va veti mai simti neajutorat in lupta cu grasimea.



Metabolismul nostru functioneaza mai incet atunci cand dormim. Aceasta bautura va intari functionarea metabolismului atunci cand dormiti si astfel caloriile vor disparea ca prin vis.

Castravetele din aceasta bautura va reduce grasimea de pe abdomen. Tot acesta va va face sa va simtiti fresh deoarece contine cantitati mari de apa si fibre, avand o valoare calorica scazuta. Castravetele este un element excelent din alimentatia tuturor deoarece un castravete contine doar 45 de calorii.

Balonarea si discomfortul stomacal pot fi eliminate prin adaugarea patrunjelului sau a coriandrului in bautura dumneavoastra. Aceste ingrediente au valori calorice scazute insa sunt bogate in vitamine si minerale care previn retentia de apa.

Lamaia curata organismul de toxine. Metabolismul se va usura si astfel veti vedea cum grasimea va disparea prin simplul consum al acestei bauturi.

Un alt ingredient care intareste metabolismul si ajuta la topirea grasimii este ghimbirul. Ghimbirul ajuta si la evitarea aparitiei constipatiei. Puteti obtine abdomenul plat la care visati consumand zilnic ghimbir. Ghimbirul reduce apetitul si distruge grasimile de pe abdomen.

Un ingredient minunat este si sucul de aloe vera. Acesta este plin de antioxidanti naturali care previn imprastierea radicalilor liberi.

In plus, vindeca inflamatiile din organism. Sucul de Aloe Vera va da energie si va intareste metabolismul.

Daca veti consuma aceasta bautura sanatoasa compusa din ingredientele pe care le regasiti in lista de mai jos, cu siguranta veti uita de grasimea de pe abdomen.

Ingrediente:

  • Un castravete
  • O legatura de patrunjel sau coriandru
  • O lamaie
  • O lingura rasa de ghimbir
  • O lingura suc de Aloe Vera
  • Jumatate pahar de apa

Preparare:

Puneti toate ingredientele intr-un storcator si beti aceasta bautura sanatoasa inainte de a merge la culcare.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog