-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Medicamentul care distruge ficatul și este mai periculos ca orice alt medicament!


Publicitate

Se pare că Tylenolul se face răspunzător cu peste 56,000 de vizite efectuate la camera de urgență în fiecare an și, de asemenea, de 450 de decese, datorate afecțiunilor hepatice. Poate mai multe decese decât ar putea provoca orice alt medicament.

Totuși, aceste aspecte nu ar trebui să reprezinte o noutate pentru nimeni, deoarece există foarte multe raporturi cu privire la efectele adverse ale acestui medicament.

medicamentul care distruge ficatul


Tylenol-ul afectează creierul

Un studiu realizat de către Universitatea din Toronto, a menționat de curând care sunt efectele adverse pe care Tylenol-ul le are asupra creierului. Cercetătorii explică faptul că durerea și puterea de decizie a omului sunt localizate în aceeași arie a creierului, iar acetaminofenul le poate afecta pe ambele. În momentul în care cercetătorii le-au cerut subiecților să aleagă răspunsul corect, dintr-o succesiune, au observat că cea mai solicitată zonă a creierului era comună cu cea în care era localizată durerea. În momentul în care s-au evaluat subiecții care greșiseră răspunsul, s-a descoperit că de vină fusese consumul de acetominofen, deoarece acesta distruge stimulii nervoși și astfel controlul cognitiv este lezat. Dacă aceste studii sunt corecte, putem spune că gândirea cognitivă este afectată de consumul acestui medicament.

De asemenea, și gravidele ar trebui să se ferească de consumul acestui medicament, deoarece există cel puțin 8 studii care indică faptul că tylenolul poate duce la afectarea neurologică a bebelușului.se pare că producătorul acestui medicament, nu a testat nici măcar o dată efectele adverse ale tylenol-ului asupra sistemului nervos, în rândul copiilor.

Cu siguranță că de aici înainte vor fi efectuate și alte teste, pentru a se studia siguranța acestui medicament și impactul pe care îl are asupra activității craniene. Deci, ai mare grijă, când optezi data viitoare să achiziționezi din farmacie acest produs!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog