-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

5 articole din casă, de care trebuie să scapi imediat, dacă nu vrei să te îmbolnăvești de cancer!


Publicitate

Trăim într-o lume plină de toxine și de chimicale. Le găsim în alimentele pe care le consumăm, în hainele pe care le purtăm sau în aerul pe care îl respirăm. Nu mai suntem în siguranță nici măcar în propria casă... însă cu siguranță știm că există câteva măsuri de siguranță, cu ajutorul cărora ne putem proteja, cât de cât, de dezvoltarea anumitor boli.

Știu că încerci din răsputeri să îți protejezi familia, de aceea cred că acest articol îți va fi de mare ajutor.

Iată ce trebuie să aruncăm din casă, pentru a nu ne pune viața în pericol!

produse din gospodarie care sunt toxice

Obiecte antiaderente ( tigai teflon, etc...)

Cu toții le folosim și asta pentru că ne ușurează munca, însă se pare că expuse la o temperatură ridicată, acestea se descompun, emanând în același timp numeroase toxine și gaze, responsabile cu dezvoltarea celulelor canceroase. Vă recomand să utilizați obiecte din ceramică, sunt mult mai sigure!

Îndulcitorii artificiali

Deși se consideră că aceștia reprezintă un înlocuitor sigur al zahărului, de fapt aceștia sunt mult mai periculoși decât zahărul în sine. Majoritatea îndulcitorilor conțin:

  • Sorbitol – intestinele nu îl pot digera, dând senzația de balonare, flatulență sau diaree.
  • Acesulfam K – poate afecta femeile gravide, duce la dezvoltaea tumorilor și este cancerigen.
  • Aspartam – dezvoltă cancer de piele și leucemie.
  • Zaharină – nu se digeră, atacă ficatul și poate duce la formarea cancerului stomacal.

Înlocuiește-i cu aceste variante naturale:

  • Eritritol – nu afectează nivelul de insulină, colesterolul sau glicemia.
  • Xilitol – reduce riscul căderii dinților
  • Ștevia – reduce tensiunea arterială și scade indicele glicemic.
  • Sirop de Yacon – tratează constipația și ajută la dezvoltarea bacteriilor sănătoase din organism.

Pungile din plastic

Cu toții folosim pungi din plastic, însă nu suntem conștienți de cât de mult rău ne pot face! Sunt pline de chimicale toxice, care în cele din urmă ajung în organismul nostru. Unul dintre chimicalele utilizate la producere pungilor din plastic este Bifenol A. Oamenii de știință au ajuns la concluzia că acesta are un efect cumplit asupra întregului organism.

După numeroase cercetări, s-a ajuns la concluzia că această substanță chimică afectează creierul, comportamentul, glandele prostatei în rândul copiilor, bebelușilor sau fetușilor.

Înlocuiți aceste pungi cu caserole din sticlă!

Spray-urile de cameră

Chiar dacă oferă casei tale un miros plăcut, studiile au demonstrat faptul că aceste spray-uri sunt extrem de periculoase pentru sănătatea noastră. Acestea conțin gaze care pot duce la apariția afecțiunilor respiratorii și la formarea dezechilibrului hormonal.

Conform unui studiu realizat în Anglia, în spray-urile de cameră se găsește o cantitate mare de formaldehide, cunoscute pentru efectul lor cancerigen.

Pe scurt, spray-urile de cameră sunt strâns legate de dezvoltarea cancerului lanringial, așa că ar trebui să te oprești din a le mai folosi! În loc să te expui singur la boli, optează să îți prepari acasă un spray din 10-15 picături de ulei esențial și apă distilată. Poți opta pentru orice aromă dorești și nu te vei îmbolnăvi!

Produsele de curățenie

Nu mai este un secret faptul că aceste produse fac atât de mult rău sănătății organismului nostru. Au ajuns să menționeze asta chiar și pe unele etichete. Efectele adverse ale utilizării produselor de curățenie din comerț cuprind: afecțiuni respiratorii, alergii și dezechilibru hormonal. De ce? Pentru că au un conținut mare de parabeni, BPA și alte substanțe chimice dăunătoare.

Înlocuiește-le cu bicarbonat de sodiu și oțet. Acest amestec este natural, ieftin, eficient și nu îți pune viața în pericol. De asemenea, folosind acest amestec stai departe de bacteria E-coli, salmonela și alte bacterii dăunătoare. Încearcă și tu!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog