-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Această mamă a observat un inel în jurul gâtului copilului ei, dacă și tu ai observat asta, mergi de urgență la medic!


Publicitate

În zilele noastre, obezitatea este des întâlnită în rândul copiilor. Situația este cu atât mai înfricoșătoare cu cât tot mai mulți copii și adolescenți au fost diagnosticați cu diabet de tip 2, tocmai din această cauză!

Azi îți voi prezenta cazul unei fetițe care suferă de diabet de tip 2. Numele ei este Andrea și a aflat despre această boală, când avea doar 14 ani. Avea unele simptome care indicau faptul că ar putea suferi de diabet, cum ar fi durerile permanente de cap, sete constantă și schimbările bruște de comportament.


Din păcate, acestea nu erau unicele simptome, deoarece Andreei a început să i se formeze o dungă neagră în jurul gâtului. La început, mama sa a crezut că nu își făcea duș așa cum trebuie, însă într-un final, copila a fost diagnosticată cu diabet.

Majoritatea oamenilor cred că aceea este o pată de mizeri, însă de fapt este o marcă a diabetului de tip 2.

Medicii sunt de părere că acesta este un semn al faptului că organismul nu produce o cantitate suficientă de insulină. De cele mai multe ori este un simptom al diabetului de tip 2 și afectează metabolizarea zahărului în organism.

Acest cerc mai este numit și “acanthosis nigrican”, putând apărea și în zona axilei.

În ultimii ani, acest tip de diabet s-a răspândit considerabil în rândul copiilor și al adolescenților, așa că metodele de prevenire sunt extrem de importante, deoarece odată apărută această afecțiune, este extrem de dificil de tratat. Pentru a preveni diabetul de tip 2 este recomandat să faci mișcare și să îți modifici considerabil dieta.

Mama acestei fetițe speră ca întâmplarea lor nefericită să reprezinte un semn de alarmă pentru toți oamenii și să își schimbe imediat stilul de viață.

Mama Andreei a declarat pentru ABC News: “Mi-ar plăcea ca toți părinții să fie conștienți de faptul că li se poate întâmpla și copiilor lor, chiar dacă în familie nu au existat persoane diagnosticate cu această boală”.

Dragi părinți și bunici, aveți mare grijă cu ce vă răsfățați copiii și nepoții, deoarece le puteți face mai mult rău decât bine! Trebuie să monitorizați în permanență ceea ce consumă acești copii, cu sănătatea nu este de glumă!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog