-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acest bărbat a găsit $95,000 într-o cutie de pantofi...ce a făcut după m-a emoționat până la lacrimi!


Publicitate

Un cuplu, cu un mariaj de aproximativ 60 de ani, împărțise totul, de la secrete la gânduri și păreri, totul! Totuși, femeia ținea o cutie de pantofi în dulap, cutie despre care îi spusese soțului să nu o deschidă vreodată și nici să nu o întrebe ce conține.

poveste emotionanta

Ani la rândul bărbatul i-a respectat dorința femeii, până într-o zi, când soția s-a îmbolnăvit, iar medicul i-a spus bătrânului că nu mai are mult de trăit.

Omul a scos cutia din dulap și i-a dus-o soției, deoarece aceasta a considerat că venise momentul să îi destăinuie și soțului conținutul. Când a ridicat capacul, bărbatul a văzut două păpuși vechi și un teanc de bani. Erau nici mai mult, nici mai puțin de $95,000. Nu îi venea să creadă! “ Cuuum? Ce...ce este asta??

“Atunci când ne-am căsătorit, bunica mi-a spus secretul unei căsnici de durată. Mi-a spus că atunci când voi fi supărată pe tine, să tac și să croșetez o păpușă.”

Bărbatului au început să îi curgă necontrolat lacrimile. Erau doar două păpuși în cutie. Fusese supărată pe el doar de două ori...

“Draga mea, înțeleg ce reprezintă păpușile, dar banii? De unde au apărut?

“Oh,” a zis ea, “ Păi i-am obținut după ce am vândut restul de păpuși...”

Dacă această poveste te-a făcut să zâmbești, împărtășește-o cu totți prietenii tăi! Poate că și ei trebuie să afle secretul unei căsnicii de durată! 

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog