-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Construiește-ți casa pentru tine, nu pentru copilul tău!


Publicitate

Oare de ce anume ținem cont atunci când ne întemeiem o familie? Dar atunci când începem să ne construim o casă?

Am dreptate dacă spun că ne gândim mereu la copiii care urmează să apară în viața noastră sau care deja există? Este oare o mentalitate potrivită?

motivul pentru care trebuie sa construiesti casa doar pentru tine

De ce pun aceste întrebări? Pentru că în ultima vreme, am tot observat faptul că prietenii mei se ceartă atunci când vine vorba de construirea unei case sau de amenajarea unui apartament. Soția vrea ceva, soțul altceva. Soția se gândește la copil și la spațiul de care acesta va avea nevoie atunci când va fi matur. Îmi pare rău să o spun, însă nu cred că este o gândire sănătoasă...

Este foarte important să lași ceva în urma ta și mai ales copiilor tăi, însă luați în calcul faptul că, în zilele noastre din ce în ce mai puțini copuu optează să rămână în casa părintească. Atunci, care este rostul construirii unei case mari, dacă până la urmă vei locui în ea doar tu și sufletul pereche?

Simte-te confortabil!

De ce optați să construiți case cu etaje? V-ați gândit la faptul că o casă cu un singur etaj vă poate oferi confortul de care aveți nevoie și în plus veți economisi bani? Cu acei bani o poți mobila exact așa cum îți place sau, de ce nu, poți chiar să îți cumperi mașina la care visezi de mult timp!

Ai grijă la echipa care îți construiește casa!

Nu te zgârci, nu atunci când vine vorba de construirea unei case. Poate la început te bucuri de prețul mic, pe care ți-l oferă o echipă de meseriași, însă este posibil ca după ce și-au terminat treaba să înceapă și primele probleme. Ba un colț plin de mucegai, ba câteva fisuri în tavan. Decât să dau alți bani pentru remedierea acestor probleme, mai bine ia de la început o echipă de meseriași profesioniști!

Amenajează-ți casa pentru nevoile tale!

Gândește-te încă de la început cum ți-ar plăcea să ai casa compartimentată. Poate ai visat încă din copilărie la o bucătărie spațioasă sau poate un living luminos...toate aceste aspecte trebuie gândite foarte bine, așa că imaginează-ți casa visurilor tale și apoi proiecteaz-o!

Chiar vrei piscină în curte sau este doar un moft?

Ia în calcul următoarele aspecte:
  • O va folosi cineva în mod constant?
  • Cât de necesară este?
  • Care este costul întreținerii ei?

Chiar dacă în filme vezi că oamenii bogați au o piscină în curte, te-ai gândit vreodată cât o folosesc? Nu investi în lucruri care nu îți sunt necesare. Mai bine construiește un grătar sau poate un foișor.

Este necesar un garaj?

Da, dacă locuiești pe o stradă aglomerată. Nu, dacă îl vei transforma mai apoi în depozit! La cât de mult costă ridicarea unui garaj, mai bine investești într-o cămară și îți mai rămân și bani pentru achiziționarea primelor alimente pentru a face murături sau dulcețuri!

Ce spui? Tu cum îți proiectezi casa?

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog