-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cele mai bune sfaturi, despre un mariaj fericit, pe care un tată i le dă copilului său!


Publicitate

Din păcate, trăim într-o lume crudă, în care oamenii valorează atât cât câștigă. Am uitat oare să ne gândim la ce reprezintă oamenii din jurul nostru, la sufletul lor și la modul în care ei se comportă cu cei din jur? În acest articol veți putea citi cuvintele profunde ale unui tată, adresate fiului său, despre un mariaj fericit. Citește cu atenție și nu uita să distribui dacă ți-a plăcut!


Fiul meu, căsnicia poate reprezenta cel mai frumos aspect al vieții tale, deoarece acesta este modul prin care dobândești stabilitate și confort.

Fiule, să nu te căsătorești niciodată cu o femeie care te place doar pentru că îți cheltuie banii și nu te suține să economisești.

Trebuie să îți găsești o femeie care să fie o soție bună și o mamă bună, atât pentru copilul tău cât și pentru tine.

Dacă soția îți spune că ești capul familiei, nu te gândi că se referă la cât câștigi, ci la zâmbetul pe care i-l aduci pe buze.

Trebuie întotdeauna să găsiți un echilibru al cheltuielilor și să nu vă trageți la răspundere reciproc pentru banii cheltuiți.

Să nu îți bați niciodată soția! Durerea lăsată pe trupul ei este nimic în comparație cu cea lăsată în suflet!

Dacă te căsătorești dar continui să duci o viață de burlac, așa vei ajunge în scurt timp!

Încearcă să îți alegi o soție pentru totdeauna!

Nu te lăsa dus de val, dacă vei începe să câștigi mai mulți bani, folosește-i pentru a-ți face soția fericită, nu pentru a bucura alte femei.
Atunci când eram tânăr, mă bucuram și dacă o vedeam câteva secunde pe mama ta, așa că nu îți crea o relație bazată pe sex.

Dacă observi că soția ta s-a schimbat, privește mai atent, este posibil ca acest lucru să se întâmple și din cauza ta!

Dacă o femeie nu poate fi fericită alături de tine atunci când ești sărac, înseamnă că nu trebuie să fie lângă tine nici atunci când te îmbogățești!

Nu îți compara niciodată soția cu o altă femeie, pentru că nici ea nu te compară cu un alt bărbat!

Femeile iubesc feminismul, așa că soția ta va fi fericită să împartă cu tine toate cheltuielile!

Atunci când am cunoscut-o pe mama ta, era virgină, asta nu înseamnă că trebuie să îți acuzi viitoarea nevastă dacă nu este! Fiecare om trece prin anumite experiențe în viața sa!

Susține-ți nevasta să facă studii și ajut-o să se dezvolte, deoarece în zilele noastre, femeile reușesc de multe ori ceea ce bărbații nu au putut niciodată!

Alege-ți o femeie pentru frumusețea ei naturală!

Încearcă să nu ne povestești mie și mamei tale problemele din căsnicie, deoarece uneori putem fi subiectivi! Totul trebuie să rămână între voi doi.

Susține-ți soția să își împlinească visurile!

Nu uita de mine și mama ta, atunci când vom îmbătrâni! Este foarte important ca la bătrânețe să ai copiii în jurul tău!

Nu uita să te rogi zilnic la Dumnezeu și să îi mulțumești pentru tot ceea ce ai!

Dacă v-a plăcut acest articol, nu uitați să îl împărtășiți cu toți cei dragi!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog