-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

De ce ii parasesc femeile pe barbatii pe care ii iubesc: ce trebuie sa stie orice barbat!


Publicitate

Fiind consilier matrimonial si lucrand mereu cu barbati si femei aflati in anumite perioade de criza ale relatiei, ii ajut intotdeauna sa depaseasca aceste etape. Desi majoritatea situatiilor sunt complexe, barbatii trebuie sa stie urmatorul aspect: femeile isi pot parasi barbatii, chiar daca ii iubesc.

Asta le face sa se simta cumplit, sa li se rupa inima, insa tot o fac. Isi aduna toata energia si resursele de care au nevoie si pleaca. Femeile parasesc chiar si barbatii cu care au copii, o viata sau case.
Femeile pleaca din mai multe motive, insa un anume motiv ma impresioneaza cel mai tare, unul pe care mi l-as dori ca barbatii sa il inteleaga: femeile pleaca deoarece barbatii de langa ele nu sunt prezenti. Barbatii prefera sa munceasca, sa mearga la lucru, la golf sau la peste...iar lista poate continua. Nu putem spune ca acestia sunt barbati rai sau tati rai, din contra sunt chiar buni, isi sustin familiile, sunt draguti si placuti, insa nu le apreciaza la adevarata valoare si nu sunt prezenti.

Femeile de la birou imi spun: „Putea sa vina oricine si sa ma fure de langa barbatul meu.” Iar a realiza acest aspect le sperie cumplit si uneori le face chiar sa planga.

Dragilor, nu pot spune ca acesta este un lucru bun sau rau, eu va spun doar ceea ce vad. Puteti fi oricat de furiosi, raniti sau indignati doriti, sotia dumneavoastra nu va este proprietate. Inima ei nu va apartine, trebuie sa o meritati. Zi dupa zi, moment dupa moment, clipa dupa clipa, insa toate petrecute impreuna va ajuta sa ii castigati inima. Ea isi doreste sa simta asta, sa discute cu dumneavoastra despre ceea ce conteza cu adevarat pentru ea.

Ea isi doreste sa o simtiti, nu vrea o persoana absenta langa ea sau sex pe fuga. Ea vrea sa simta pasiune. Va puteti simti pasiunea? I-o puteti arata? Si aici nu ne referim doar cand treceti pe langa ea sau cand faceti sex, ci pentru totdeauna.

Aveti aceasta pasiune?

Este poate cel mai atragator element pe care il detineti. Daca l-ati pierdut oare unde s-a dus? Incercati sa aflati! Daca nu ati descoperit-o niciodata inseamna ca ati trait momente destul de plictisitoare.

Daca chiar credeti ca sunteti prezent in viata sotiei, incercati sa o ascultati. Incepeti sa va puneti intrebari? Observati schimbari? Atunci cand o priviti, cat de adanc o vedeti? Priviti din nou, de data asta si mai aproape. Daca va intreaba ce faceti ii puteti raspunde „privesc in adancul tau, vreau sa stiu cu adevarat cine esti.” Insa incercati sa spuneti toate astea daca le simtiti cu adevarat.

Incercati sa ii oferiti cat mai multa atentie, inainte de a o atinge, incercati sa simtiti trairea. Incercati sa observati ce se intampla in momentul contactului. Ce se intampla in organismul dumneavoastra? Ce simtiti?

Insa sunteti prea ocupat si nu aveti timp de toate astea. Ce ziceti de cinci minute? Cinci minute pe zi. Este atat de mult? Aici nu vorbesc despre cine extravagante si costisitoare, ci de timpul acordat femeii alaturi de care traiti. Ati face asta pentru femeia din viata dumneavoastra? Sunt sigur ca odata ce ati inceput si prindeti gustul, nu veti mai renunta.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog