-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Problemele ce apar dacă sari peste mese și mănânci neregulat!


Publicitate

Mesele neregulate au devenit un adevărat trend, în zilele noastre. Dacă și tu urmezi acest trend, află ce se petrece în organismul tău:

1. Dezechilibru hormonal

Dacă sari peste o masă principală din zi, nivelul de cortizol crește și duce la apariția anxietății. De asemenea, crește și nivelul insulinei, ducând la un dezechilibru al glicemiei.




2. Probleme digestive

Organismul tău funcționează pe durata întregii zile, iar atunci când tu sari peste mese, el nu mai are resurse din care să atragă energie. De aceea este important să consumi 3 mese principale, pe zi.

3. Reții grăsimea

Dacă sari peste mese, corpul tău devine confuz. El crede că încerci să îl înfometezi și astfel începe să depoziteze grăsime, pentru a avea de unde să consume, atunci când nu îl alimentezi așa cum trebuie.

4. Epuizare

Dacă sari peste mese, metabolismul tău devine leneș, iar tu începi să obosești din ce în ce mai mult. Doar mesele regulate îți dau energia de care ai zilnic nevoie.

5. Gândirea greșită

Poate ți se va părea ciudat, însă dacă vei sări peste mese, îți vei schimba și optica asupra mâncării. Creierul tău va percepe că alimentele nu sunt prioritare și astfel, sănătatea ta va începe să fie precară.

6. Ajungi să mănânci prea mult la o masă

Dacă, de exemplu, sari peste prânz, la cină corpul tău va fi atât de înfometat, încât vei ajunge să mănânci necontrolat, apoi te întrebi de ce te-ai îngrășat...

Consumă mese regulate și corpul tău îți va mulțumi!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog