-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

10 alimente pe care nu trebuie să le mai consumi după vârsta de 30 de ani


Publicitate

Să recunoaștem, cu toții îmbătrânim, fie că vrem, fie că nu vrem și cum ne schimbăm odată cu trecerea timpului, la fel ar trebui să se întâmple și în cazul dietei! Oricât de mult ți-ar plăcea anumite alimente, trebuie la un momendat să te desparți de ele, iar momentul prielnic este atunci când treci de vârsta de 30 de ani.

Iată la ce alimente trebuie să renunți!

alimente ce nu trebuie consumate dupa varsta de 30 de ani


1. Batoanele proteice

Da, după vârsta de 30 de ani, aceste batoane îți fac mai mult rău decât bine. Poate că atunci când erai mai tânăr obișnuiai să consumi astfel de batoane la micul dejun, însă acum nu mai este cazul! În plus, aceste batoane conțin foarte multe ingrediente pe care nu ți-ai dori să le mai consumi: glicerină, sorbitol, fructoză și lista poate continua. Optează pentru fructe, legume sau cereale.

2. Pâine din făină albă

Orice aliment preparat din făină albă trebuie să stea cât mai departe de corpul tău. De ce? Pentru că aceste alimente conțin o cantitate mare de zahăr și glucoză, putând afecta producția de colagen. Nu mai mânca aceste produse, dacă nu vrei să faci prea devreme riduri! Optează pentru pâine din cereale integrale și vei arăta mereu bine.

3. Biscuiți cu cremă

Cu mare părere de rău trebuie să îți spun că acești biscuiți trebuie să dispară complet din alimentația ta! Poate că atunci când erai mai tânăr, scăpai repede la sală de pachetul de biscuiți cu cremă pe care doar ce l-ai consumat. După vârsta de 30 de ani, metabolismul nu mai este același!

4. Popcorn cu unt, preparat la cuptorul cu microunde

Iubești modul în care popcornul cu unt ți se topește în gură? Ei bine, organismului tău nu îi este chiar atât de drag...crede-mă consumând astfel de gustări ești cu un pas mai aproape de infarct!

5. Margarină

Substitutul untului este margarina. Aceasta conține foarte multe uleiuri hidrogenate, care duc la apariția bolilor cardiace. În plus, aceste uleiuri duc la îmbătrânirea rapidă a pielii și la vulnerabilitate în cazul razelor ultraviolete.

6. Carnea procesată

Carnea procesată precum bacon-ul, șunca, salamul sau alte mezeluri, pot duce la deshidratarea pielii. Să nu mai vorbim despre ce conțin aceste mezeluri... un număr foarte mare de nitriți și nitrați, care stimulează stresul oxidativ, ducând la afectarea procesului de producere a colagenului și a elastinei. Deci, dacă vreți să rămâneți tineri și sănătoși pentru mult timp, nu consumați astfel de alimente!

7. Gustări fără zahăr

Faptul că optezi pentru consumul de dulciuri fără zahăr, nu înseamnă că vei sta departe de kilogramele în plus. Din contră, îndulcitorii artificiali te îngrașă și te îmbolnăvesc! Stai departe de aceste produse, indiferent de vârstă, deoarece îți pot afecta grav organele!

CITEȘTE ȘI: Oncologii avertizeaza asupra pericolului consumarii acestor 8 alimente cu potential cancerigen!

8. Cafeaua rece

Știu că este gustoasă, însă nu te ajută cu nimic dacă vrei să previ procesul de îmbătrânire. Acest tip de băutură poate duce la apariția insomniei și astfel procesul de refacere al celulelor este întrerupt. Așa apar cearcănele și petele maronii.

9. Supa la conservă

Presiunea sangvină este direct răspunzătoare cu apariția îmbătrânirii premature, cel puțin asta arată cercetările. Supele la conservă conțin o cantitate foarte mare de sare, iar aceasta din urmă afectează circulația sangvină. Un alt motiv pentru care este bine să stai departe de acest tip de supă este acela că, în compoziția sa se găsește un ingredient numit BPA, responsabil cu apariția infertilitășii, creșterii în greutate și a cancerului.

10. Bere sau cockteiluri

Odată cu înaintarea în vârstă, organismului îi este din ce în ce mai greu să metabolizeze alcoolul și astfel te poți confrunta cu o poftă nebună de mâncare. De asemenea, alcoolul deshidratează pielea și afectează elasticitatea acesteia. Și încă ceva, alcoolul este responsabil cu creșterea în greutate! Optează pentru freshuri sau smoothie-uri.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog