-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cât de des trebuie să speli prosoapele de baie?


Publicitate

Prosoapele din baie nu sunt atât de curate şi frumos mirositoare ca în reclame şi nu vreau să te dezamăgesc, însă după folosire sunt murdare, foarte murdare. Ele se încarcă de bacterii, fungi, piele moartă, salivă, secreţii urinare şi mulţi alţi germeni...

de cate ori trebuie sa folosesti prosopul de baie

Deşi mulţi dintre aceşti microbi nu îţi fac niciun rău, sunt totuşi prezenţi şi se multiplică extrem de rapid. 

Aşa că, oare de câte ori putem folosi prosopul?

Dacă se usucă pe deplin, nu mai mult de trei ori, spune Philip Tierno, patolog şi microbiolog în cadrul Universităţii de Medicină din New York. 

Trebuie să ai grijă şi unde îl laşi la uscat, astfel încât să nu se îmbibe de microbi. Nu îl pune niciodată aproape de toaletă.



Prosoapele sunt mediile preferate ale germenilor, deoarece acolo găsesc hrană: apă, temperatură călduţă, oxigen şi pH-neutru. Chiar noi îi hrănim. 

Este greu de spus dacă aceşti germeni ne fac rău, deoarece Tierno spune că majoritatea germenilor din casă nu sunt periculoşi. 



Probelma apare atunci când mai multe persoane se şterg cu acelaşi prosop, deoarece astfel se poate răspândi stafilococul auriu 



“Ideea este să fii prudent!” a spus Tierno. Spală prospul o dată la 3 utilizări şi vei fi în siguranţă!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog