-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Povestea bebeluşului al cărui picioruş încăpea prin verigheta tatălui


Publicitate



Marissa şi Robert Mondragon ştiau deja că bebeluşul lor nenăscut este un luptător. Ei au aflat că acesta nu primea suficient oxigen şi nici nutrienţii nu îi ajungeau, astfel încât viaţa îi era pusă în pericol.




Însărcinată în 25 de săptămâni, Marisa a fost trimisă în Washington la Spitalul Sacred Heart, pentru a fi supusă unei operaţii de urgenţă. Urma să nască la doar 25 de săptămâni de sarcină. 

Bebeluşul cântărea doar 500 de grame şi avea 27 de cm.

Aşa a venit Rayden Isavic Mondragon pe lume, după care a fost dusă de urgenţă, într-un centru neonatal, pentru a fi supravegheată 24 de ore din 24. 



Marissa spune că au trecut prin clipe de groază, deoarece fetiţa era atât de mică, încât nici măcar la două săptămâni după naştere nu o putea atinge. Atunci când Rayden a fost aşezată pe pieptul mămicii, aceasta din urmă nu îşi putea lua ochii de la copilaşul ei. 

Picioruşele erau atât de mici, încât puteau trece prin verigheta tatălui ei.

Rayden devine din ce în ce mai puternică, iar fiecare zi care trece o ajută să se dezvolte şi mai mult. 


Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog