-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acest câine îşi vizitează stăpânul la spital pentru a-şi lua rămas bun! Povestea care m-a făcut să plâng...


Publicitate


Atunci când un pacient îşi petrece ultimele clipe din viaţă pe un pat de spital, este normal să aibă în jur întreaga familie şi prietenii. Este ultimul moment în care îi mai pot fi alături. Din păcate, familia poate intra în spital, însă animalelor de companie nu le este permis.

poveste emotionanta a stapanului bolnav si cainele sau

Molly, câinele care plângea în continuu acasă, deoarece simţea că stăpânul sau este pe moarte, a primit dreptul de a-şi vizita stăpânul.

Ryan Jessen, în vârstă de 33 de ani, se afla în comă datorită unei hemoragii cerebrale, aşa că angajaţii spitalului au fost de acord să facă un gest de omenie pentru acesta.

“Echipa acestui spital i-a permis câinelui familiei să îşi ia adio de la stăpânul sau. Fratele meu iubea enorm acest câine.” A spus Michelle, sora lui Rian.

Familia lui Ryan a înregistrat un videoclip pentru a imortaliza ultima întâlnire a celor doi.

Chiar dacă videoclipul a fost văzut doar de către familie, pozele i-au făcut pe oameni să lase foarte multe comentarii pe pagina de internet. „Oameni din întreagă lume ne-au scris pentru a-şi exprima părerile de rău. Nu mi-a venit să cred!” a mai adăugat Michelle.

Michelle le-a spus tuturor că Molly se află pe mâini bune „Nu va faceţi griji în privinţa lui Molly, o vom păstra, este parte din familia noastră!”

Inima lui Ryan a salvat viaţa unui adolescent, în vârstă de 17 ani, chiar înainte de sărbători...

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

  1. Mai oameni buni, sunteti normali sau vreti doar scrieti de dragul de a scrie si sa fiti cititi! Cum naiba aceasta Vanga a facut predictii pentru 2017 si probabil veti scrie si in 2020 predictile ei, desi Vanga a murit in anul 1996? Chiar ne credeti oligofreni? O fi facut ghiceli pana la sfarsitul lumii? Cred foarte multe din ceea ce s-a scris dar pana la moartea ei, eventual cativa ani dupa pentru ca spunea si ce va urma in 1-2 ani, dar nu pana in zilele noastre. Fiti seriosi, va rog!

    ReplyDelete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog