-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

De azi poţi spune adio ameţelilor, lupusului, fibromialgiei, artritei, oboselii cronice şi bolilor tiroidiene!


Publicitate

Societatea modernă ne determină să ducem un stil de viaţă nesănătos, de la mâncare şi până la mediul înconjurător. Trăim într-un stres continuu! Toate aceste elemente ne distrug sănătatea, ducând la apariţia bolilor, ce necesită apoi tratament medicamentos şi acest cerc vicios continuă. Indiferent care ar fi situaţia, optează întotdeauna pentru un tratament naturist.


Cimbrul este o plantă cu foarte multe proprietăţi: este bogată în minerale precum calciu, fier, potasiu ori antioxidanţi. Cimbrul este des utilizat în industria farmaceutică, pentru prepararea medicamentelor ce tratează scleroza multiplă, lupusul, reumatismul, artrita şi fibromialgia. Această plantă echilibrează presiunea sangvină, tratează tusea şi bronşita, ajută la formarea celulelor de sânge, tratează oboseala cronică, ameţeala, lupusul, fibromialgia, artrita reumatoidă, astmul, scleroza multiplă şi Hashimoto. 

Iată reţeta! 

Ingrediente: 
  • O mână de cimbru 
  • 1 ceaşcă de apă 
  • miere (opţional) 

Instrucţiuni: 
  1. Spală cimbrul şi pune-l într-un bol.
  2. Fierbe apa şi pune-o peste cimbru.
  3. Lasă la infuzat, după care strecoară.
  4. Poţi adăuga miere.


Utilizare: 

Bea zilnic şi efectele te vor uimi! 


Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog