-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Dormi cu telefonul lângă cap? Trebuie să ştii asta!


Publicitate

În zilele noastre, telefoanele mobile sunt o necesitate. Trebuie să recunoaştem, le luăm cu noi peste tot şi nu le închidem niciodată, ba mai mult, mai şi dormim cu ele lângă pat.

Nu-i aşa că şi tu vrei să afli dacă este bine sau nu să dormi cu telefonul lângă cap?



Este adevărat, avem nevoie de el pentru a comunica, la lucru sau pentru a naviga pe internet. Am ajuns în punctul în care ne putem face chiar şi plăţile de pe telefonul mobil. Mulţi dintre noi nu mai pot trăi fără telefon, iar cercetările arată că 60% dintre oameni iau telefonul chiar şi la toaletă.

Ceea ce nu ştim este cât de nociv este acest dispozitiv. Pe lângă dezvoltarea unei serii de boli, faptul că dormim cu telefonul lângă cap, creşte nivelul de anxietate, duce la insomnie, lipsa concentrării, difunctiilor cognitive, lipsa productivităţii, coşmaruri, dureri de cap şi lista poate continua.

Respectă aceste reguli pentru a sta departe de problemele de sănătate: 

  1. Foloseşte cât mai puţin telefonul.
  2. Setează telefonul pe modul avion atunci când nu îl foloseşti. 
  3. Nu ţine în apropiere telefonul atunci când dormi. 
  4. Foloseşte căşti atunci când vorbeşti. 
  5. Caută un semnal bun, astfel încât telefonul să folosească mai puţină baterie. 


Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog