-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ştiai că îţi poţi trata tiroida cu ulei de cocos?


Publicitate


În zilele noastre, foarte mulţi oameni se confruntă cu simptome precum creştrea bruscă în greutate, pierderea libidoului, căderea părului, constipaţie, oboseală, sensibilitate a frig, insomnie, etc.

Se pare că, mai ales în rândul femeilor, motivul principal al obezităţii este glanda tiroidă.


tratament naturist glanda

Din moment ce uleiul din nuca de cocos este saturat şi conţine grăsimi stabile, organismul nu este supus stresului oxidativ. Spre deosebire de uleiurile vegetale, care împiedică menţinerea hormonilor T4 şi T3.

Cum ficatul este locul unde se transformă toxinele, dar se şi eliberează din organism, uleiul de cocos poate ajuta la restructurarea celulelor hepatice.

Cercetările arată că persoanele care înlocuiesc uleiurile polisaturate cu cel de cocoş, au raportat efecte pozitive asupra sănătăţii, mai ales asupra tiroidei.

“Folsesc ulei de cocos din anul 2002 şi mi-a schimbat complet viaţa, de fapt ne-a schimbat-o, atât pe a mea cât şi pe cea a familiei mele. Eu am hipotiroidie şi am renunţat la toţi acizii graşi şi la zahărul rafinat.

Am încercat la un moment dat să renunţ la uleiul de cocos, însă am observat că energia îmi scădea şi acelaşi lucru se întâmpla şi cu kilogramele mele, cu siguranţă el este motivul pentru care azi mă simt mult mai bine decât în trecut!” a explicat Donna.

Sharon a scris şi ea, pe un grup, cu privire la acest subiect

“Am întâmpinat aceeaşi problema cu metabolismul meu şi asta încă de când eram un copil. Chiar dacă aveam o dietă cu foarte puţine calorii, nu reuşeam să mă simt mai bine. Cum am început să consum ulei de cocos, grăsimea parcă a început să se topească şi am pierdut în următoarea perioada aproximativ 12 kg. Sunt tare mândră de asta! Îmi vin chiar şi blugii din liceu acum!”

Cum îţi poţi proteja tiroida


  • Consumă uleiuri sănătoase precum cel de cocos sau cel de măsline, ambele extravirgine.
  • Nu consuma dressing pentru salată din comerţ, pregăteşte-l tu.
  • Consumă alimente bogate în iod, mai ales peste.
  • Ia suplimente precum zinc, seleniu, Vitamina B, C sau E.
  • Consumă suc de sfeclă şi merişoare.
  • Limitează consumul de mercur şi fluor.
  • Fă mişcare!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog