-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Exerciţiul ”abdomenul de fier” te scapă de 7 kilograme în 3 săptămâni!


Publicitate

În acest articol îţi vom prezenta un exerciţiu incredibil, ce te scapă de grăsimea de pe abdomen, în mai puţin de 1 luna!

Exerciţiul este foarte bine cunoscut de către instructorii de fitness, sub denumirea de „abdomenul de fier”. Este foarte popular şi la orele de yoga. Repetând acest exerciţiu, vei scapa de grăsimea de pe abdomen, obţinând rezultatele pe care ţi le-ai dorit mereu.


Mai jos ai instrucţiunile acestui exerciţiu.

  1. 

Întinde-te pe spate, cu mâinile pe lângă corp.
  2. Îndoaie genunchii şi relaxează muşchii.
  3. Respiră şi inspiră încet şi încordează muşchii abdominali cât poţi de tare.
  4. Când simţi că abdomenul este foarte încordat, ţine aerul în piept şi expiră abia după câteva secunde. Abdomenul trebuie să fie încordat în permanentă, aşa că ia guri mici de aer între exerciţii.
  5. Atunci când expiri, relaxează abdomenul şi eliberează tot aerul din plămâni. 




Această tehnică are efecte miraculoase! Vei vedea cum grăsimea de pe abdomen dispare şi vei obţine rezultatele pe care ţi le-ai dorit mereu! 
Împărtăşeşte acest truc cu prietenii tăi, poate vor şi ei să scape de grăsimea de pe abdomen!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog