-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Un remediu excelent pe bază de turmeric, ghimbir şi lapte de cocos


Publicitate

Un articol de Maria

Mulţi oameni întâmpină probleme de insomnie din cauza arsurilor la stomac, a bolii de reflux gastroesofagian şi a digestiei slabe. Din fericire, acest amestec de lapte de cocos, ghimbir şi turmeric contribuie la ameliorarea acestor simptome în mod natural!


Fiecare ingredient în parte posedă proprietăţi vindecătoare puternice. Proprietăţile antimicrobiene şi grăsimile sănătoase din componenţa laptelui de cocos previn problemele digestive. Enzimele conţinute de ghimbir sprijină digestia şi vindecă deranjamentele stomacale. Tumericul este un puternic antiinflamator şi antiseptic, aşă că ameliorează inflamaţiile tractului digestiv şi previne îmbolnăvirea de ulcer.

Turmericul asigură în special efecte terapeutice precum:


- Protecţie şi reparare a mucoasei tractului digestiv;

- Detoxifiere a organismului prin îmbunătăţirea circulaţiei bilei şi stimularea funcţiei ficatului;

- Reducere a febrei şi a durerilor;

- Prevenire a ulcerului;

- Subţiere a sângelui şi îmbunătăţire a circulaţiei sanguine;

- Ameliorare a simptomelor de artrită.

Pe lângă lapte de cocos, ghimbir şi turmeric, îţi recomandăm să adaugi şi miere şi piper negru; piperul negru creşte rata de absorbţie a turmericului, iar mierea oferă substanţe nutritive preţioase.

Iată modul recomandat de preparare a remediului


Ingrediente:


- 2 căni lapte de cocos

- 1 linguriţă praf de ghimbir (sau 1 bucată de rădăcină proaspătă de ghimbir)

- 1 linguriţă praf de turmeric

- 1 linguriţă miere organică

- ¼ linguriţă piper negru măcinat

Preparare:


Amestecă toate ingredientele (mai puţin mierea) într-un bol, apoi fierbe-le într-o oală la foc mic timp de 5 minute. După răcire, adaugă şi mierea.

Remediul lichid prezentat aici sprijină digestia, reduce problemele de reflux gastrointestinal şi alină stomacul deranjat – vei fi uimit de cât de bine lucrează!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog