-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

După ce urmăreşti acest videoclip nu vei mai cumpără siropuri de tuse!


Publicitate


În perioada iernii, trebuie să te pregăteşti temeinic pentru gripe şi răceli. Afecţiunile respiratorii sunt la tot pasul, aşa că ţi-ar prinde bine să ştii cum te poţi feri de ele. 

De asemenea, în zilele reci ne confruntăm cu o tuse persistenta şi extrem de deranjantă. 






Cu siguranţă există sute de medicamente care promit să te scape de tuse, însă nimic nu este mai eficient decât un preparat natural. 

Noi îţi propunem azi o reţeta.



Ingrediente: 




  • ½ linguriţă ghimbir;
  • 
¼ linguriţă cuişoare;
  • 
Zeamă de lămâie proaspătă; 

  • Miere organică;
  • 
apă;
  • 
zahăr brun.


Instrucţiuni: 

Amestecă ingredientele într-o cratiţă şi pune-o la fiert. Las-o pe foc şi amestecă până când ai obţinut un sirop. Lasă la răcit. 



Toate ingredientele sunt extrem de sănătoase şi tratează cu uşurinţă tusea. Cuisoarele au proprietăţi antibacteriene şi reduc mucusul, iar ghimbirul întăreşte sistemul imunitar, tratând durerea. Zeamă de lămâie conţine Vitamina C, având de asemenea proprietăţi antiseptice. 

Bucură-te de acest ceai, videoclipul de mai jos îţi va explica detaliile:



Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog