-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Distribuiţi cu toţii!!! OMEPRAZOLUL, pansamentul gastric ne poate pune viata in pericol...


Publicitate

Un articol de Maria

Omeprazolul este un pansament gastric, ce ne distruge sănătatea!

OMEPRAZOLUL este un inhibator al acidului gastric, acid care este extrem de necesar organismului pentru regularizarea digestiei şi eliminarea microbilor.

Oamenii îl folosesc pentru tratarea anumitor boli digestive, însă adevărul este că acest medicament face foarte mult rău. Omeprazolul nu este chiar un protector gastric, deşi cu toţii credeam asta. Acesta tratează gastrita prin formarea unei dependenţe.

antiacidele te imbolnavesc

Atunci când acest medicament este luat cu regularitate, pentru mai mult de 1 an, afectează absortia de Vitamina B12, ducând la apariţia anemiei, depresiei, demenţei şi afecţiunilor neurologice.

Pericolul din spatele Omeprazolului

Vitamina B12 se află în strânsă legătură cu producţia de celule roşii, în organism. Atunci când organismul începe să aibă probleme cu absorbţia acestei vitamine, declanşează simptome precum oboseala şi epuizarea.

Omeprazolul poate afecta grav sistemul nervos şi sănătatea, în general.

Un alt pericol al utilizării omeprazolului este acela că poate scădea absortia de calciu, ducând la fracturi şi probleme musculare.

Acest protector gastric este asociat cu multe disfuncţii respiratorii, mai ales în rândul bătrânilor. Monica Hidalgo, profesor în cadrul Factultatii de farmacie din Costa Rica spune că avem nevoie de acid gastric, pentru a ne proteja organismul de viruşi şi bacterii. Atunci când consumăm omeprazol, acidul gastric este distrus, făcând loc agentilor toxici.

Un studiu recent, condus în cadrul Institutului Kaiser Permanente din SUA, având ca subiect omeprazolul, a evaluat 26 de pacienţi ce luau o anumită cantitate de omeprazol, zilnic, timp de 2 ani. 

Rezultatele sunt terifiante: aceste persoane prezentau un deficit de 65% al vitaminei B12, în comparaţie cu persoanele care nu au folosit niciodată acest medicament.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
3 Comments

You Might Also Like

3 comments:

  1. kaiser permanente nu este un institut este o societate de asigurari. omeprazolul ca orice medicament poate avea si efecte secundate, de aceea medicamentele trebuie luat la recomandarea unui medic. macar pune linkul de unde ai copiat aceasta pseudostire...

    ReplyDelete
  2. Maria si mai cum ? As vrea sa stiu cine e eminenta din spatele acestui articol. E clar ca nu are nimic in comun cu medicina si nici macar cu logica. Daca nu ti-e clara de ce afirm asta, Maria, intreaba un medic sau un student la medicina mai mare de anul patru si iti va explica cum stau lucrurile. Rscuti, beneficii,optiuni teraprutice.. Limbi straine, nu-i asa ? Articol de 'Soc si Groaza':) Folositi omeprazol conform indicatiilor si va fi bine. Pentru marea majotitate. Nu rezonati cu isteria jurnalistica a celor neinformati si dornici de tiraj.
    Lucian Ispasescu - medic.

    ReplyDelete
  3. Omeprazolul se administreaza in tratarea gastritei aprox. 90 de zile. După această această perioadă de tratament se poate luai 1 pe zi dar numai recomandat de doctorul specialist.

    ReplyDelete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog