-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

6 moduri prin care să îţi aminteşti ce ai visat


Publicitate

Visele ne schimbă viaţă, însă mulţi nu realizează acest lucru, deoarece subconştientul le blochează. 

Abia că ne amintim frânturi din vise şi acest lucru este chiar enervant, însă există câteva metode care ne pot ajută să schimbăm lucrurile în favoarea noastră.

modalitati pentru a-ti aminti visele



Iată care sunt metodele: 


1. Scrie-le pe o foaie! 

Se pare că dacă ne trezim şi scriem ceea ce am visat, într-o perioada de 90 de secunde, este imposibil să le mai pierdem din vedere. Chiar şi senzaţiile sau frânturile de vis te pot ajută, notează orice! Până la urmă se va contura întreagă imagine. 

2. Concentrează-te!

O metodă bună de a culege informaţiile din vis este aceea de a face afirmaţii verbale. Încearcă să spui asta „sunt un/o visător/toare, îmi amintesc visele în detaliu şi acestea sunt aici să mă ajute. Sunt gata să le văd şi să le desluşesc.” Făcând asta, a două zi te vei trezi ştiind deja ce ai visat noaptea trecută. Chiar şi un jurnal de noapte te poate ajută. 

3. Eşti în siguranţă şi trebuie să înţelegi asta!

Subconştientul încearcă să ne protejeze de anumite aspecte induse prin somn. Aminteşte-ţi mereu că eşti în siguranţă şi nu te poate distruge nimic. 

4. Împărtăşeşte-le 

Dacă îţi împărtăşeşti visele cu cei din jur, îţi poţi activa o latura a creierului care te face să fii mai activ. Asta îi permite subconştientului să recunoască un element de încredere prin tine. 

5. Suport nutritional 

Artemisia Vulgaris, sau pelinariţă este bine cunoscută pentru faptul că activează visele. Poţi folosi frunzele sale pentru prepararea ceaiului sau pentru a le da foc în casă. De asemenea, 100 mg de Vitamina B6 ajută enorm la curăţarea minţii.

6. Trezeşte-te în mod natural 

Trezindu-te fără vreo alarmă sau lumina puternică, ajută la menţinerea imaginilor din vis sau a trăirilor. Încearcă să te trezeşti fără alarmă măcar în zilele când nu mergi la serviciu!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog