-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Vrei să renunţi la fumat? Iată planta care îţi taie imediat pofta de nicotină! 



Publicitate

Chiar dacă suntem conştienţi de cât de mult rău ne fac ţigările, ne este greu să renunţăm la ele!  Fumătorul este de fapt dependent de nicotină, substanţă care face organismul să ceară din ce în ce mai mult. Mai bine spus, cu cât fumezi mai mult, cu atât corpul va vrea şi mai multă nicotină. 

Atunci când nu fumezi, corpul nu primeşte ceea ce-şi doreşte şi începi să te simţi inconfortabil şi aproape că ai omorî pentru o ţigară. Aceasta este doar o faza prin care treci, până când te obişnuieşti să trăieşti fără ţigări. După o săptămâna, aceste simptome vor înceta. Dacă ai decis că vrei să te laşi de fumat, însă nu ştii cum, îţi vom spune câte ceva despre ştevie. 

stevia te ajuta sa renunti la fumat si taie pofta de nicotina

Puterea şteviei 

De curând, un studiu realizat în Germania, a scos la iveală faptul că stevia îi poate ajuta pe oameni să renunţe la fumat şi la alcool. Stevia este o plantă din familia crisantemum şi îşi are originile în Paraguay. Această plantă a fost mult timp utilizată drept îndulcitor.

Stevia poate bloca pofta de ţigară. Dacă vrei să renunţi la fumat, poţi începe prin a consuma ştevie. Ori de câte ori ai poftă de fumat, pune câteva picături de ştevie pe limba. Va elimina imediat pofta de ţigară. 

Poţi găsi ştevie sub formă de pudra sau lichidă. Poate fi cumpărată atât din magazin cât şi din plafaruri şi este destul de ieftină.

Persoanele care suferă de hipertensiune şi obezii pot beneficia de asemenea de proprietăţile şteviei. Este recomandată chiar şi în cazul diabeticilor. Cel mai bun lucru este că această plantă poate elimina dorinţa de a consumă nicotină. Ajută foarte mult şi în tratarea pielii, fiind adesea utilizată în prepararea măştilor faciale. Poate trata acneea, dermatită şi iritatiile.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog