-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Detoxifierea noastră de zi cu zi: aceste alimente te scapă de toxinele din organism? 



Publicitate

Se întâmplă anual, cu toţii ne facem promisiuni nouă, în noaptea de revelion, cum că în anul ce urmează ne vom curata organismul. Însă ce reprezintă detoxifierea? 



Nu există o definiţie clară pentru acest termen, însă în principal se referă la eliminarea toxinelor din organism. Există totuşi un factor pe care nimeni nu îl ia în calcul: organismul are capacitatea de a se detoxifia singur, prin digestie.

Acestea sunt alimentele ce ajuta la detoxifiere si elimina toxinele


Da, el face singur toată treaba murdară...



Însă nu renunţă la promisiunea pe care ţi-ai făcut-o...există mijloace prin care ne putem ajută organismul în detoxifierea individuală şi cel mai bun mijloc este alimentaţia. 

Încearcă să introduci anumite alimente săptămânal, astfel îţi vei putea curata cu uşurinţă organismul. 



Iata lista cu alimentele ce te ajuta la detoxifiere.


Ardei iute 



Este adevărat, mâncarea condimentată îţi face bine. Ardeiul iute stimulează digestia şi ajută organismul să îndepărteze toxinele, prin digestie. Pune puţin ardei iute în mâncarea ta sau în dresingul salatei. 



Ananas 



Ananasul conţine bromelaina, o enzime ce ajută digestia şi reduce inflamatiile. Ananasul poate fi uşor introdus în sucuri sau şerbeturi. Bromelaina poate fi luată şi că supliment, o găsiţi în plafaruri. 



Păpădia 



Păpădia are proprietăţi detoxifiante, ajutând inclusiv la mictiune. Păpădia poate fi consumată crudă, în salate sau sub formă de ceai. Citeste mai multe despre papadie.



Grapefruit



Grapefruitul conţine un flavonoid numit naringenin, ce activează metabolismul. Grapefruitul este un fruct delicios, iar sucul sau poate fi uşor adăugat în smoothie-uri.



Papaya 



Papaya face parte din fructele mele preferate, deoarece conţine enzime digestive. A devenit din ce în ce mai popular în magazine şi te poţi bucură oricând de proprietăţile sale detoxifiante. Încearcă să adaugi papaya la smoothie-uri. 



Ceaiul verde 



Ceaiul verde este o sursă foarte bogată de antioxidanţi, esenţiali în eliminarea toxinelor. Bea cel puţin 2 ceşti de ceai verde zilnic, pentru a beneficia de puterile sale vindecătoare. 



Spanac 



Nu este de mirare faptul că Popeye deschidea conserva de spanac ori de câte ori avea nevoie de energie, el îşi menţinea astfel organismul detoxifiat şi plin de vitamine. Spanacul poate fi adăugat la smoothie-uri, salate, supe, etc. 

Încearcă şi tu să adaugi aceste fructe şi legume în dietă ta, te vei simţi mult mai bine! Nu uita sa citesti si Cea mai buna bautura impotriva constipatiei- reteta din batrani

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog