-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceste trucuri, nonconformiste, te scapă de dureri!


Publicitate

Corpul nostru este minunat. El se poate trata singur, fără vreun ajutor extern.

Îţi propun azi 6 metode, pe care eu le încerc ori de câte ori am nasul înfundat sau mă doare în gât. Încearcă-le şi tu. 



trucuri pentru a calma durerile


1. Dureri în gât 



Remediu: gargara cu sare şi apă te va face să te simţi mai bine, însă conform lui Scott Schaffer, specialist în medicină orală şi oftalmologică, secretul constă în scărpinatul în ureche. Se pare că nervii localizaţi în ureche stimulează eliberarea muschiului responsabil cu durerile în gât.



2. Durerile dentare



Remediu: pune un cub de gheaţă în palmă şi masează zona dintre degetul arătător şi cel mare. Astfel vei transmite semnale către creier, iar acesta va trata imediat durerea.



3. Stresul 



Remediu: suflă pe degetul mare pentru a scapă de anxietate. Poate părea ciudat, însă dacă vei face asta cu regularitate vei deveni din ce în ce mai calm. 



4. Scapă de migrene 



Remediu: presează zona dintre degetul arătător şi cel mare, de la mâna stânga. Ţine presat timp de 2 minute, făcând mişcări circulare. Nu face asta dacă eşti gravidă!



5. Nas înfundat 



Remediu: masează zona dintre sprâncene. Dacă simţi că ai sinusurile blocate, lipeşte limba de bolta palatină şi masează cu un deget punctul dintre sprâncene, timp de 20 de secunde. La final trage o gură de aer.



6. Elimina cicatricile apărute în urmă arsurilor

Remediu: presează zona cu probleme, până când ajunge la aceeaşi temperatura cu cea a corpului. Pielea se va vindeca natural.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog