-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Bacteriile sabotează scăderea în greutate! Iată ce poţi face:


Publicitate

Dacă şi tu te numeri printre persoanele care nu reuşesc să slăbească, deşi ai făcut schimbări majore în viaţa de zi cu zi, iată ce se întâmplă!

Cercetările arată că anumite bacterii din intestine, blochează încercarea noastră de a pierde în greutate. 

Da, bacteriile nu ne lasă să slăbim! 

În cadrul acestui studiu, publicat în Cell Host & Microbe, un grup de cercetători, a examinat fecalele subiecţilor ce participau la cercetare.


Subiecţii au fost împărţiţi în două grupe: o grupa cu dietă sănătoasă şi una cu dietă nesănătoasă. Rezultatele au arătat că subiecţii din cea de-a două grupa, prezentau un număr variat de bacterii în intestine, acestea fiind strâns legate cu apariţia arterosclerozei. 

Apoi au colonizat intestinele şoarecilor atât cu bacterii sănătoase cât şi cu bacterii nesănătoase. Deşi şoarecii colonizaţi au fost supuşi imediat unei diete alimentare sănătoase, se pare că bacteriile nesănătoase nu au dispărut.

Dr. Douglas Toal, microbiologist, explică „Acest studiu ne arată că rolul jucat de bacteriile intestinale, este unul foarte important. Atât de important încât ele pot decide dacă o persoană poate sau nu să slăbească.”

Nu sună prea corect... 

Totuşi nu trebuie să îţi faci griji, este reversibil! 

Aceiaşi cercetători, au încercat apoi să pună atât şoarecii cu bacterii sănătoase, cât şi pe cei cu bacterii nesănătoase, în aceeaşi cuşcă. Se pare că bacteriile sănătoase au ajuns până la urmă şi în intestinele şoarecilor din prima categorie. 

Sună dezgustător, însă şoarecii se hrănesc cu fecale şi astfel, bacteriile sanatoase au ajuns şi în intestinele celorlalţi şoareci, diversificând bacteriile. După aceea, introducerea unei diete sănătoase a avut efectul scontat. 



Ce reprezintă această cercetare pentru pierderea în greutate? 

Această cercetare aduce un mare plus, deoarece microbiomul poate ajuta nutriţioniştii să stabilească un anumit tip de dietă, în funcţie de fiecare pacient. 

Conform Dr. Toal, cel mai indicat este să trecem treptat la o dietă sănătoasă, pentru că intestinele noastre să fie colonizate de bacterii sănătoase. 

Începe anul 2017 cu mai multă grijă faţă de santatea ta! După cum poţi vedea, bacteriile din jurul nostru ne pot influenţa atât starea cât şi sănătatea.

REFERINTE: aacc.org

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKl7xySuhfsHG-SqVoQeOyx00tJ5EKmON3x-2kRI2SWRexiZYSFJ-_OTvKKmR8EnTbAxxyK-NYMIvrrrUF_WwBrMzwh3_jUYvhivpSdVmcSVaD-NRKdCCd67R7LZLheim5fPFn1mIMIw/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog