-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Laptele cu usturoi vindeca astmul, tuberculoza, bolile cardiace, insomnia, artrita şi multe alte boli!


Publicitate




Da, poţi trata toate aceste afecţiuni folosind doar lapte cu usturoi. 

Există foarte multe fructe şi legume ce au puterea de a trata diverse afecţiuni, fără să fim nevoiţi să optăm pentru medicamente.



Azi îţi vom prezenţa o reţeta ce tratează mai multe boli, având puteri magice. Ai nevoie doar de lapte cald şi usturoi. 





Ingrediente: 



  • 10 căţei de usturoi decojiti şi tocaţi 

  • 500ml lapte
  • 
2 - 3 linguriţe de zahăr 

  • 250ml apă



Preparare: 



  1. Pune laptele şi apa într-un vas, pe foc.
  2. Adaugă apoi usturoiul şi când preparatul începe să fiarbă, da focul mai încet.
  3. Amestecă în permanentă, până când preparatul ajunge la jumătate din cantitatea iniţială.
  4. Strecoară şi adaugă apoi zahărul.


Este recomandat să consumi preparatul fierbinte.



Laptele cu usturoi şi proprietăţile sale 



Vindecă:

Pneumonia: bea de 3 ori pe zi. 



Astmul: scapi de simptomele astmului dacă mănânci 3 căţei de usturoi zilnic. 



Bolile cardiace: acest preparat îmbunătăţeşte circulaţia, scade colesterolul şi previne formarea cheagurilor de sânge. Pentru cardiaci, acest preparat este recomandat cu lapte degresat. 



Artrita: bea acest preparat zilnic şi scapi de inflamatiile dureroase. 



Tusea: dacă tuşeşti în permanentă şi nu mai ştii ce să faci, bea acest preparat, amestecat şi cu puţin turmeric. Are proprietăţi antibacteriene şi tratează tusea instant. Poţi adauga chiar şi miere, însă preparatul trebuie consumat rece.



Insomnia: usturoiul te ajută să dormi. 



Icter: usturoiul este bine cunoscut pentru proprietăţile sale detoxifiante. Usturoiul conţine sulfuri, necesare detoxifierii, fiind benefice mai ales în cazul ficatului gras. Este bogat în alicin şi seleniu, îmbunătăţeşte buna funcţionare a bilei şi elimina grăsimile. Bea 4-5 zile la rând acest preparat şi scapi imediat de icter. 



Colesterol: bea timp de 1 săptămâna acest preparat şi LDL-ul va scădea imediat. De asemenea HDL-UL sau colesterolul bun este şi el îmbunătăţit. 

Laptele cu usturoi tratează şi diareea.



Impotenţa: Impotenţa este o altă disfucntie pe care acest preparat o tratează. Vindecă infertilitatea atât în cazul femeilor cât şi al bărbaţilor. Pentru asta, preparatul trebuie consumat fierbinte. 



Tuberculoza şi plămânii: bolile pulmonare pot fi tratate cu acest preparat şi asta datorită sulfatilor din usturoi. Amestecă 1gr de usturoi la 240 ml de lapte şi 1 l de apă. Fierbe totul, până când mai rămâne doar ¼ din preparat. Bea de 3 ori pe zi. 



Sciatică: bea o perioada mai lungă de timp şi durerile sciatice vor dispărea. 



Sănătatea digestivă: Datorită proprietăţilor antiseptice, preparatul imunatateste sistemul imunitar şi protejează sănătatea digestivă. De asemenea ajută şi la eliminarea reziduurilor din organism. În plus, usturoiul determina producerea secretiei digestive, tratând astfel toate tipurile de diaree.


Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog