-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Proprietarul unei cafenele îi oferă de lucru unui om al străzii. Povestea a devenit virală pe internet!


Publicitate

Un articol de Maria

Fiecare dintre noi duce propriile lupte interioare, pe care nimeni nu ne poate ajuta să le câştigăm. În ciuda faptului că lumea noastră începe să fie din ce în ce mai înspăimântătoare şi mai violentă, nu este corect să gândim că fiecare om de pe pământ are intenţii malefice, doar pentru că presa ne asaltează cu poveşti despre răpiri, violuri, etc. nu trebuie să uităm că fiecare om poate alege.

Unii aleg să fie răi iar alţii să fie buni.



Viaţă are propria ei metodă de a ne surprinde, mai ales atunci când nu aşteptăm nimic de la ea. Sub o formă sau altă, oamenii reuşesc să treacă peste obstacolele vieţii, descoperind apoi că viaţă este mai frumoasă decât credeau.

Un om al străzii a venit să cerşească la cafeneaula lui Abi, din Minneapolis, Minnesota.

Un bărbat lipsit de apărare a bătut la uşa cafenelei lui Abi, pentru a-i cere bani şi mâncare. Cesia Abigail, în vârstă de 20 de ani, deţine cafeneaua şi l-a întrebat pe bărbat „de ce nu lucrezi? Nici mie nu îmi da nimeni gratis...”

Bărbatul avea dosar penal şi nimeni nu voia să îl angajeze

Marcus, i-a spus femeii că i-ar plăcea să lucreze, dar îi este imposibil, deoarece are dosar penal. Singurul mijloc de supravieţuire îi rămăsese furtul şi cerşitul. A făcut greşeli în trecut, însă îi pare rău pentru ele, dar acum plăteşte în prezent. Simte că nu îi mai poate schimba nimic, viaţă.

Abigail a simţit că bărbatul merită a două şansă, aşa că i-a oferit de lucru.

Abigail spune, “Fă un lucru bun pentru cineva, fără să judeci, fiecare merită a doua şansă!” Marcus a acceptat încântat oferta fetei, „pot face orice pentru mâncare” a zis el.

Abigail spune că Marcus nu a întârziat niciodată şi din punctul ei de vedere, bărbatul abia aştepta această şansă!

„Spală întotdeauna vasele, duce gunoiul şi face multe alte treburi, de care nu este responsabil. Totul cu zâmbetul pe buze. Când i-am dat salariul, ce credeţi că a făcut? A cumpărat mâncare din restaurantul meu, pentru că aşa aveam amândoi de câştigat. A vrut să plătească el, asta îl face să se simtă bine!”

Povestea a devenit virală pe internet şi toată lumea o distribuie!


Aceasta a adăugat o poză cu Marcus la lucru şi a menţionat „Dumnezeu m-a binecuvântat, eu de ce nu pot face la fel?” ea crede că în acest fel îi determina şi pe alţii să îi ajute pe cei din jur.

Nu ştii niciodată prin ce a trecut cel de lângă tine, asa ca nu judeca!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog