-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Angajaţii acestui Mall au făcut cel mai frumos gest pentru căţei!


Publicitate

Un articol de Maria

Atunci când citeşti zilnic ziarul sau urmăreşti ştirile, aproape că uiţi că există şi oameni buni în lume! Auzi peste tot de crime şi violuri, aşa că nu prea mai ai speranţa că unii oameni pot face şi bine. Sună trist, însă este adevărat.


De curând, am aflat o poveste frumoasă, aşa că m-am gândit să o împărtăşesc cu voi. Povestea unor oameni care şi-au rupt din timpul lor pentru a construi adăposturi pentru căţei. O furtună s-a abătut asupra Turciei, aşa că afară erau temperaturi înfiorătoare. Zona Bakirkoy are foarte mulţi câini ai străzii, aşa că localnicii au hotărât să dea o mâna de ajutor pentru a nu lasă săracii căţei să îngheţe.

Angajaţii Mallului Atrium au deschis uşile magazinului pentru ca aceste animăluţe să între la căldură. Voluntarii au adus paturi şi mâncare. Poţi vedea în pozele de mai jos că încă există oameni cu suflet mare!

Unul dintre voluntari a spus „Cu toţii putem ajuta, trebuie doar să ne dorim asta!”


Angajaţii Mall-ului Atrium ar trebui răsplătiţi pentru bunătatea lor.

Căţeii şi pisicuţele sunt foarte vulnerabili când vine perioada friguroasă. Aceste fiinţe nu sunt diferite faţă de noi, aşa că şi ele au nevoie de ajutor!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog