-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Povestea surorilor care şi-au găsit mama după 40 de ani de căutare, cu ajutorul unei poze.


Publicitate

Un articol de Maria

Iubirea dintre părinte şi copilul sau nu poate fi măsurată. Poate că anii şi distanţa fac uneori oamenii să se îndepărteze, însă asta nu înseamnă că iubirea scade în intensitate.


Lani Szarmach a fost despărţită de fiicele ei, în urmă divorţului.



Jeanine Toomay şi Starla Medlock aveau doar 1 şi respectiv 2 ani, atunci când părinţii lor au divorţat. Avea să fie ultima oară când fetiţele îşi vedeau mama.

John Thompson a intrat în Forţele Aeriene când avea 18 ani şi datorită carierei a trebuit să se mute de nenumărate ori.

El a cunoscut-o pe Lani în Tailanda, s-a îndrăgostit de ea şi s-au căsătorit. După divorţ, s-a întors în Statele Unite împreună cu fiicele sale, obţinând custodia acestora.

Femeile spun că tatăl lor, care a murit cu 6 ani în urmă, nu a vorbit niciodată urat despre Lani.

"Spunea doar că aceasta nu poate vorbi engleză deoarece este tailandeza şi că el are mai multă grijă de noi decât ar fi avut mama.” A declarat Starla pentru ABC News.

Jeanine şi Starla traiau cu o piatră pe inima.....

Ani la rândul au încercat să îşi găsească mama fără sorţi de izbândă iar Starla recunoaşte că la un moment dat îşi pierduse orice speranţa.

În data de 30 decembrie, 2016, Starla a primit un mesaj pe Facebook. Mark Szarmach, soţul lui Lani şi-a început mesajul spunând „aceasta nu este o glumă”.

Mark spune că răsfoia paginile de Facebook, când deodată a observat o poză, pe care şi soţia sa o avea în portofel. A ieşit din dormitor şi a chemat-o repde pe Lani. Arătându-i poza, aceasta a început să plângă.

De Anul Nou, cele trei s-au întâlnit, după mulţi ani de separare.

Jeanine spune că pur şi simplu nu îi vine să creadă că acest lucru a fost posibil. „Simt că inima mea este acum completă!”

Jeanine spune acum că minunile se întâmplă, iar toţi cei care se află în situaţii asemănătoare ei să nu îşi piardă speranţa!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog