-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Deodorantele si antiperspirantele determina aparitia cancerului?


Publicitate

In ultimul timp, antiperspirantele si deodorantele au fost puse sub lupa stricta a mass-mediei, deoarece sunt considerate a fi raspunzatoare cu aparitia cancerului mamar. Conform studiilor, aceste produse de igiena personala, contin substante chimice, care duc la blocarea si acumularea de toxine in limfa, ducand astfel la aparitia cancerului mamar.


Concluzia studiilor a fost aceea ca, in tarile sarace, unde oamenii nu isi permit sa achizitioneze astfel de produse, rata cancerului mamar este mai scazuta. Tot aceste studii au demonstrat faptul ca nu zaharul este principalul responsabil al aparitiei cancerului.

Au existat tot felul de discutii in ceea ce priveste aluminiul si parabenii din aceste produse, iar asocierea lor cu estrogenul si absorbtia in piele este una sigura. Dezechilibrul hormonal si nivelul crescut de estrogen au un aport in proliferarea celulelor canceroase. Studiul nu a putut demonstra in totalitate ca parabenii sunt cauza principala a dezvoltarilor tumorelor mamare, insa utilizarea acestor produse ne expune clar la parabeni.

Daca aveti dubii, va putem spune ca majoritatea firmelor ce produc deodorante si antiperspirante includ parabenii in aceste produse. Daca si produsele dumneavoastra contin, inlocuiti-le imediat!

In momentul de fata nu exista nicio legatura clara intre antiperspirante si cancerul mamar, iar gena ramane principalul factor.

Le puteti folosi in continuare, nu va afceti griji!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog