-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Clorul: substanta care va ingrasa.


Publicitate

Ati auzit vreodata de obezogeni? Sunt substante chimice, ce au in componenta estrogen si duc la cresterea in greutate.

Substanta din apa care ne ingrasa

Dintre toate substantele chimice responsabile cu cresterea in greutate, clorul ocupa prima pozitie. Chiar daca obisnuim sa consumam apa plata fara clor, tot il intalnim in apa cu care ne facem baie.


Cum determina cresterea in greutate

Consumul de apa cu clor, poate chiar sa distruga iodul din zona tiroidei- elementul responsabil cu buna functionare a metabolismului. Daca dieta dumneavoastra nu contine suficient iod, functia tiroidiana va fi complet dereglata. In plus, medicamentele precum aspirina, steroizii sau anticoagulantul, determina deficitul de iod.

Eliminarea clorului din mediul inconjurator este aproape imposibil, iar aceasta este o problema reala, deoarece creste riscul aparitiei bolilor cardiace sau a cancerului.

Ironia este ca desi clorul este toxic pentru multi oameni, proprietatile sale antibacteriene, din apa, sunt indispensabile si acesta este motivul pentru care nu este eliminat din continutul acesteia.

Daca totusi nu eliminati clorul din apa pentru baie, acesta poate provoca reactii adverse de lunga durata asupra organismului nostru.

Daca nu sunteti sensibil la iod, incercati sa consumati produse cu un continut mai ridicat, din aceasta substanta. Va recomandam fructele de mare si algele.

Cum indepartam clorul din apa

Exista foarte multe produse care indeparteaza clorul din apa. Cele mai eficiente sunt filtrele. Incercati sa instalati un filtru care sa acopere apa din toata casa.

Daca luati aceasta problema in serios, puteti elimina cu usurinta factorii care va ingrasa.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog