-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum putem opri caderea parului? Parul va creste mai repede si mai puternic


Publicitate

Caderea parului prematura este o problema des intalnita in zilele noastre si afecteaza din ce in ce mai multi tineri, atat femei cat si barbati. De cele mai multe ori, caderea este asociata cu stresul, sarcina, menopauza sau pierderea in greutate, insa exista si alti factori care pot juca un rol important.


Daca si dumneavoastra va confruntati cu aceasta problema, trebuie sa renuntati imediat la produsele comerciale si sa le inlocuiti cu cele naturale. Natura are solutia pentru orice problema de sanatate, asa ca parul poate fi tratat cu usurinta. Frunzele de guava stopeaza caderea parului si stimuleaza cresterea.

Frunzele de guava sunt bogate in Vitamina B, esentiala in ceea ce priveste cresterea parului. Aceste frunze nu numai ca reinnoiesc parul, ci si intaresc radacina firului.

Preparare:

Puneti 1 litru de apa intr-o oala si o mana de frunze de guava. Puneti-le pe foc si asteptati ca preparatul sa inceapa sa fiarba. Lasati la foc alte 20 de minute, dupa care lasati-o sa se raceasca. Masati-va scalpul cu acest preparat si lasati sa actioneze cateva ore, dupa care spalati in mod obisnuit.

Tratamentul poate fi si mai eficient daca il lasati sa actioneze peste noapte. Acoperiti-va parul cu o casca, pentru a nu uda perna si spalati a doua zi, de dimineata.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.




Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog