-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aveti probleme hepatice? Iata cele mai bune doua remedii naturiste!


Publicitate

Daca aveti problem hepatice sau gastrice, atunci ati deschis articolul potrivit! Azi va prezentam doua remedii complet naturale pentru aceste doua probleme.



Dieta nesanatoasa este cea care ne da batai de cap tuturor, insa este momentul sa facem o schimbare! Aceste doua retete fac parte din colectia de retete ale lui Muhammad Hamraev, presedinte al Academiei de Medicina din Uzbekistan.

Amestec din fasole si porumb

Amestecati 6 parti de porumb zdrobit cu 4 parti de fasole zdrobita si adaugati o ceasca cu apa calduta. Amestecati bine! Veti obtine un preparat omogen, pe care il puteti manca sau bea. Acest preparat este un remediu excelent pentru tratarea gastritei.

Imediat ce ati consumat preparatul, durerea de stomac trece.

Adaugati 2 linguri cu otet de mere la ½ litru de suc de dovleac si beti. Durerea de ficat va inceta imediat.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog