-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum scapam de unghiile galbene?


Publicitate

Una din problemele cu care ne confruntam, in ceea ce priveste unghiile, este aspectul galben. Aceasta problema poate fi determinata de mai multe cauze: de la o boala nediagnosticata, pana la malnutritie. Pe de alta parte, unghiile galbene pot fi rezultatul utilizarii ojei. Daca folositi prea multa oja sau folositi una de proasta calitate, unghiile dumneavoastra pot fi afectate. Daca incercati sa acoperiti unghia galbena cu oja, o veti afecta si mai tare. Incercati sa luati o pauza si sa urmati aceste sfaturi:



Lamai

Lamaile sunt acide si daca lasati sa actioneze prea mult timp la nivelul pielii sau al unghiei, va face mai mult rau decat bine, insa daca le veti aplica asa cum trebuie, va pot scapa de nuanta galbena a unghiei. Puteti folosi o felie de lamaie sau zeama. Frecati unghia cu oricare din ele si lasati sa actioneze intre 10 si 30 de minute. Clatiti la final.

Pilirea

Cu ajutorul unei pile, puteti indeparta usor stratul galben al unghiei, insa aveti grija sa nu piliti prea tare, deoarece puteti subtia unghia. La final, aplicati o crema de maini hidratanta.

Nu mai folositi oja inchisa la culoare

Chiar si cu oja deschisa la culoare ni se ingalbenesc unghiile, dar cu cea inchisa? Daca ati folosit o perioada indelungata, oja inchisa la culoare, optati pentru un lac sau ceva deschis pentru ceva timp! Va recomandam chiar sa renuntati la oja pentru cateva luni, daca unghiile nu isi revin! Dati-le unghiilor timp sa se refaca!

Pasta de dinti

Cu ajutorul pastei de dinti, puteti indeparta nuanta galbena a unghiilor. Amestecati cateva bobite de pasta de dinti in apa, pana cand se dizolva. Inmuiati unghiile timp de 15 minute, stergeti bine la final si aplicati o crema hidratanta. Incercati acest remediu de 3 ori pe saptamana, pana cand culoarea galbena dispare complet!

Ulei din arbore de ceai

Unghiile nu se ingalbenesc din cauza ojei, neaparat. Uneori asta se poate intampla si din cauza fungilor. Puteti scapa de acesti fungi cu ajutorul unui remediu natural. Uleiul din arbore de ceai poate face asta! Puneti cateva picaturi de ulei pe unghii si lasati sa actioneze 5-10 minute, dupa care clatiti cu apa calduta. Repetati procesul de doua ori pe zi, timp de o luna sau pana cand observati imbunatatirea. Daca va confruntati cu fungi ai unghiilor, renuntati imediat la oja!

Aceasta problema poate da batai de cap oricui si mai ales persoanelor care lucreaza cu inalbitori puternici, chimicale, gaz sau ulei de masina. Ne poate face sa ne simtim rusinati, insa asa cum puteti vedea, exista foarte multe metode de a scapa de nuanta galbena a unghiilor! Preveniti aceasta problema prin aplicarea unui strat de lac protector, inainte de a aplica oja. Acesta actioneaza asemeni unei bariere!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog