-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce spun culorile din vise despre dumneavoastra


Publicitate

O voce rasunatoare a spiritualitatii moderne, Emma Mildon, a calatorit in jurul lumii studiind tot ce tine de aura si aromoterapie. In aceasta saptamana, va oferim un articol prin care puteti decoda mesajele transmise prin intermediul viselor dumneavoastra.



Visati in alb si negru sau aveti mai degraba vise colorate? Incercati sa fiti atenti la culorile din visele dumneavoastra pentru a afla ce va transmit acestea:

1. Albastru

Culoarea albastra reprezinta adevarul, intelepciunea, raiul, eternitatea, devotamentul, linistea si loialitatea- frumos, nu? Poate ca incercati sa experimentati lucruri sau medii noi. Daca aceasta culoare va apare in vis, poate semnifica faptul ca aveti o conexiune buna cu ghizii spirituali si sunteti optimist fata de viitor.

2. Maron

Culoarea maron din vis reprezinta confortul fizic si conservatorismul persoanei care o viseaza. Maronul reprezinta pamantul, asa ca poate fi un semn al faptului ca trebuie sa va intoarceti catre origini. Femeile care viseaza de obicei ca merg pe o carare maron- pot experimenta nevoia de a-si intemeia o familie.

3. Negru

Aceasta culoare simbolizeaza necunoscutul, pericolul, misterul si chiar ura. Culoarea neagra va atrage sa priviti mai atent in subconstient si sa incercati sa va cunoasteti mai bine propria persoana, putand indica uneori chiar si lipsa afectiunii. Negrul poate insemna totusi si potential sau posibilitate. Daca un vis frumos este incadrat de culoarea neagra, atunci va bucurati de prezenta calitatilor spirituale divine. Negrul nu reprezinta intotdeauna raul- poate fi si lumina.

4. Fuchsia

Culoarea mea preferata! In ciuda aspectului exuberant, aceasta culoare reprezinta meditatie si conexiune cu spiritualitatea. Daca visati aceasta culoare, inseamna ca va doriti sa renuntati la vechile obiceiuri si sentimente, de care nu mai sunteti atasat, si incepeti o noua viata. Fuchsia mai este asociata si cu stabilitatea emotionala.

5. Gri

Culoarea gri reprezinta teama, depresia, boala si confuzia- nuuu! Probabil ca va simtiti putin pierdut in viata de zi cu zi, daca visati aceasta culoare. Intr-o nota mai pozitiva, aceasta culoare poate reprezenta faptul ca aveti o personalitate puternica.

6. Verde

Verdele simbolizeaza o schimbare in bine, sanatate, fertilitate, vindecare, speranta, vitalitate, pace si serenitate. Aceasta culoare poate reprezenta nevoia de a incepe ceva nou sau lipsa de experienta intr-un domeniu. Verdele mai poate reprezenta lupta de recunoastere a meritelor sau gelozie si invidie.

7. Roz

Visele roz reprezinta iubire, bucurie, afectivitate si bunatate. Partea negativa a acestei culori poate fi imaturitatea si slabiciunea, mai ales cand vine vorba de iubire. Daca va treziti trist, dintr-un vis cu mult roz, inseamna ca aveti probleme in ceea ce priveste dependenta de parinti.

8. Rosu

Rosu este indicatorul energiei, fortei, vigorii, pasiunii intense, agresiunii, puterii, curajului si agresivitatii- suna a reteta garantata pentru dezastru, nu? Culoarea rosie are conotatii emotionale si spirituale profunde, atat pozitive cat si negative- tine totul de context!

Visati o mare rosie si furtunoasa? Probabil ca va confruntati cu furie si nervozitate. Dar visul in care apare un asternut din matase rosie? Fiti pregatita, vi se pregateste ceva atunci cand va intoarceti de la lucru. Un lucru este cert, atunci cand va apare culoarea rosie in vis, interpretati-o foarte bine, mereu transmite ceva important!

9. Galben

Daca visul este unul placut, atunci galbenul reprezinta inteligenta, energie, agilitate, fericire si intelepciune. Daca aveti un cosmar, culoarea reprezinta dizgratie, tradare si boala. Este posibil sa va fie teama sa luati o decizie in viata reala. Dorinta de a-i face pe cei din jur sa se simta bine, poate reprezenta faptul ca renuntati la propriile dumneavoastra dorinte. Galben este de asemenea culoarea creativitatii, asa ca de ce nu, puteti incepe un proiect creativ chiar la dumneavoastra acasa.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog