-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata ce se intampla daca imprastiem sare prin casa!


Publicitate

Sarea poate fi folosita in foarte multe cazuri: la gatit sau chiar in medicina, insa trebuie sa stiti faptul ca sarea a fost utilizata de secole si la curatenie. Foarte multi oameni o folosesc deoarece nu este toxica, fiind in acelasi timp eficienta si ieftina. Ce ziceti, incercati si dumneavoastra trucurile prezentate mai jos?



1. Sarea tine furnicile la distanta

Daca vreti sa tineti furnicile departe de casa, sarea este solutia potrivita. Daca vrei sa tii furnicile la distanta, departe de dulapurile cu mancare sau de ferestre. Puneti niste sare pe pervazurile geamurilor sau pe orice alta suprafata atacata de furnici. Cand este aplicata in acest fel, sarea va diminua nivelul umiditatii din casa.

2. Sarea lustruieste alama, argintul si cuprul

Este bine de stiut faptul ca acest ingredient va ajuta sa lustruiti alama, argintul si cuprul. Daca va plac ornamentele din cupru, alama sau argint, cu siguranta doriti sa straluceasca. Metalele se degradeaza in timp si din aceasta cauza aveti nevoie de o metoda ca sa le cureti. Sarea este cea mai simpla, usoara si non-coroziva solutie a acestei probleme.

Faceti un amestec din sare si otet si frecati obiectele, pana cand incep sa straluceasca. Acest amestec va distruge orice pata sau murdarie.

3. Sarea curata geamurile masinii si pe cele ale casei

Aveti probleme cu geamurile murdare? Se rezolva! Combinati cateva lingurite de sare cu un galon de apa calda si scapati de petele dificile. Frecati si curatati ferestrele cu acest amestec. Le va face mai stralucitoare si efectul va fi de durata. De asemenea, acest amestec va fi util si la curatarea ferestrelor masinii.

4. Sarea desfunda tevile

Faceti un amestec din sare si apa calda si turnati-l in chiuveta. Grasimea acumulata, care cauzeaza infundarea tevilor, va fi curatata, iar mirosul neplacut va fi inlaturat.

5. Reintineriti-va pielea!

Preparati o masca pe baza de sare pentru a va reintinerii pielea. Iata ce aveti de facut: amestecati sare si ulei de masline sau de levantica, dupa care aplicati-o pe tot corpul. Masati bine si la final clatiti. Sarea este foarte buna la eliminarea celulelor moarte.

6. Sarea reda stralucirea culorilor

Stiati ca puteti folosi acest ingredient simplu pentru a reda culoarea draperiilor preferate? Ei bine da, sarea poate face asta intr-o singura spalare. Trebuie doar sa imbibati o carpa intr-o solutie de apa cu sare, dupa care curatati pur si simplu orice textil a carui culoare v-o doriti reimprospatata. Functioneaza mai bine ca orice detergent.

7. Remediu pentru dinti

Ori de cate ori aveti o durere de dinti sau a cavitatii bucale, dizolvati sare in apa calda si faceti gargara cu sare. Are efecte incredibile, fiind si un produs excelent de igienizare a gurii.

8. Albeste si ingrijeste dintii

Faceti un amestec din sare si bicarbonat de sodiu, pentru a va albi dintii. Puteti sa folositi amestecul oricand doriti. Acesta va mentine dintii albi si curati.

9. Sarea usuca hainele pe timpul iernii

Folositi sare la ultima clatire, pentru a preveni ca hainele sa intre la apa. Este foarte util, daca va uscati rufele la soare. Hainele dumneavoastra vor fi moi, si fara pete.

Daca v-a placut acest articol, nu uitati sa il impartasiti prietenilor.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog