-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Mama fara adapost primeste ca surpriza bilete la concursul olimpic al fiicelor ei.


Publicitate

Trei surori fara adapost din New York City, Tai Sheppard, Rainn Sheppard si Brooke Sheppard se pregatesc sa concureze pentru aur la olimpiada juniorilor. Mai mult, mama fetelor a primit ca surpriza bilete la eveniment.

Tonia Handy locuieste intr-un adapost pentru saraci impreuna cu cele 3 fiice ale sale, asa ca nu si-a imaginat ca-si va putea permite sa se deplaseze pentru a-si sustine fetele la concursul sportiv al acestora. Dar un filantrop a contactat-o pe femeie si i-a oferit in dar un bilet de avion.

Handy i-a facut o mare surpriza fiicei sale Rainn, facandu-si aparitia atunci cand fata dadea un interviu pentru presa. Fetita de 10 ani era intervievata de un reporter local cand mama ei s-a strecurat pe la spate si a imbratisat-o. Lui Rainn nu i-a venit sa creada. Surpriza primita i-a dat fetitei imboldul necesar sa smulga medalia de aur la cursa de 3000 de metri.

Deplasarea fetelor a fost suportata partial de catre club si partial de catre fondul GoFundMe. Dar nu erau suficienti bani ca surorile sa fie insotite si de mama lor la olimpiada din Texas.

Cele trei fete, in varsta de 11, 10 si 8 ani, au inceput antrenamentele pe pista in ianuarie 2015. De atunci, surorile s-au calificat pentru intrecerea olimpica unde urmau sa concureze cu alte sute de atleti amatori din Humble, Texas.

Si mai impresionant este faptul ca mezina, Brooke, s-a calificat la intrecerea de sarituri in inaltime contrar tuturor asteptarilor. Echipa sa de antrenori de la clubul sportiv Jeuness din Brooklin nu poseda echipamentul necesar pregatirii pentru aceasta proba, asa ca multe dintre sariturile lui Brooke au fost facute pentru prima oara pe timpul competitiei.

Omul care a facut totul posibil se numeste Ken Smalz Jr. Acesta a finantat familia din postura de persoana straina. Barbatul detine un magazin de antichitati si este directorul unei fundatii pentru Alzheimer, si initial a intentionat ca gestul sau sa fie anonim. Dupa ce a citit in ziar despre talentul uimitor al fetelor si situatia dificila a mamei, Smalz s-a hotarat sa le dea o mana de ajutor.

„E un lucru minunat sa poti ajuta pe cineva”, a declarat Smalz pentru presa.

Intre timp, fetelor inca nu le vine sa creada ca au avut parte de o asemenea surpriza.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog