-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Un exercitiu de stretching excelent pentru calmarea durerilor de genunchi


Publicitate

Durerile de genunchi sunt foarte suparatoare, iar in unele cazuri mai grave, chiar dezabilitante. Sanatatea genunchilor se rasfrange din plin asupra calitatii vietii si, din pacate, pana la atingerea varstei de 85 de ani, 50% dintre noi ajungem sa suferim de artrita la genunchi.

Un exercitiu de stretching excelent pentru calmarea durerilor de genunchi

Iata insa o miscare de stretching care face adevarate minuni pentru calmarea durerilor de genunchi, respectiv mobilizarea si intarirea articulatiei genunchilor. Videoclipul pus la dispozitie explica pas cu pas modul corect de efectuare a miscarilor.

Singura recuzita necesara consta intr-un prosop si un scaun sau fotoliu.

Impatureste prosopul in doua si asaza-te pe un scaun. Pozitioneaza prosopul in spatele genunchiului, lipeste-l de articulatie, apoi indoaie incet genunchiul in sus astfel incat sa atingi cu talpa piciorului suprafata scaunului sau fotoliului.

La final, impreuneaza palmele in jurul fluierului piciorului si scutura-l usor. Folosirea prosopului si miscarea de smucire usoara creeaza un mic spatiu liber in interiorul articulatiei genunchiului, fapt care duce la detensionarea acestei zone si calmarea durerii! Practicarea zilnica a acestui exercitiu contribuie la flexibilizarea, detensionarea si desensibilizarea genunchilor incordati si durerosi.


Un articol de Maria Paraschiv

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com -
"Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog