Menu Right

Responsive Full Width Ad

Populare
Populare
Articole
Facebook
Facebook

July 28, 2016

Produsele chimice din vopselurile de par determina aparitia cancerului! Inlocuiti-le cu cafea!

Oamenii de stiinta din Anglia au descoperit faptul ca o mare parte din chimicalele folosite in vopselurile de par determina aparitia cancerului. Din 100 de persoane, care au utilizat vopsea de par, 87 au dezvoltat cancer mamar. Numarul celulelor canceroase, in randul femeilor care si-au vopsit parul de 1-4 ori pe an, a crescut la 70%.

Este adevarat ca produsele naturale nu ofera un rezultat pe termen lung, dar cu siguranta sunt o varianta mult mai sigura. Exista produse naturale care va pot indrepta parul, fara sa il afecteze.

A venit momentul sa utilizam produse naturale pentru vopsirea parului, deoarece conform Institutului National de Oncologie, exista peste 5000 de chimicale in vopselurile clasice, care pot dezvolta oricand cancerul.

Unul dintre produsele naturale, pe care il puteti lua in calcul atunci cand vine vorba de vopsit, este cafeaua. Este complet naturala si are multe proprietati. Cafeaua va poate oferi culoarea si stralucirea, pe care vi le doriti cu atata ardoare. Conform Revistei Dermatologice din luna ianuarie a anului 2007, cafeaua poate ajuta si in cazul cresterii firului de par.

Cum folositi cafeaua pentru a va vopsi parul:

• Incepeti prin a prepara o cafea organica tare, espresso daca este posibil. Evitati cafeaua non organica deoarece unele pot contine chimicale.
• Lasati-o sa se raceasca.
• Amestecati o ceasca de cafea rece cu alte 2 lingurite de cafea organica si 2 cesti de balsam natural.
• Puneti amestecul pe par si lasati sa actioneze 60 de minute. Veti obtine o culoare ciocolatie minunata si, cel mai important, nu va afecta parul.

Spalati-va parul cu cafea

• Incepeti prin a va spala parul cu sampon, dupa care puneti cafea.
• Lasati-o sa actioneze 20 de minute.
• Puteti folosi otet de mere pentru a fixa culoarea.
• La final, clatiti cu apa calduta.
• Poate ca rezultatele nu vor aparea instant, asa ca puteti repeta cateva zile pentru a vedea diferenta.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2016 Pentru Suflet, powered by Blogger.