-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Calea secreta catre abundenta eterna.


Publicitate

Daca credeti cu adevarat in Univers, stiti ca inspiratia este sezoniera. Este asemeni unui val cu flux si reflux, facand parte din viata dumneavoastra pentru a va motiva sa evoluati.

Uneori, in calatoria manifestationala, putem simtii raza intensa a inspiratiei iar alteori putem avea senzatia ca intreaga lume ni se impotriveste. Poate ca ne-am nascut intr-un cerc cu circumstante nefavorabile, ce ne face adesea sa credem ca nu exista nicio cale catre o viata abundenta. Acela este momentul cand ne simtim deconectati, goi si lipsiti de inspiratie.

Exista totusi ceva...

INSPIRATIA SI ABUNDENTA SUNT PESTE TOT IN JURUL NOSTRU. CELE DOUA NU SE REFERA DOAR LA BANI, CI MAI DEGRABA LA CONEXIUNEA CU ENERGIA INTERIOARA SI EXTERIOARA. DEPINDE DE NOI DACA ALEGEM SA LASAM TEAMA SA NE INGHITA BARCA SAU SA O CONDUCA PRINTRE VALURI.

In ultimele luni, m-am simtit destul de lipsita de inspiratie la lucru, insa nu-i nimic gresit in asta. Face parte dintr-un proces prin care am mai trecut cu ceva timp in urma si am invatat sa imbratisez pe deplin componenta principala a procesului de creatie. Intr-un fel, ma simt ca si cum am spart vaza de cristal a mamei si trebuie sa o lipesc atat de bine incat sa nu se observe diferenta.

Iata ce schimbari trebuie sa faceti:

• Conturati-va o viziune clara
• Bucurati-va chiar inainte de a obtine lucrurile pe care vi le doriti.
• Cresteti nivelul vibrational
• Fiti prezent, aveti incredere, creati arta, radeti mult, socializati, fiti dumneavoastra insiva.

Acum 1 an, eu si sotul meu ne-am petrecut o vacanta intr-un resort luxos din Santa Barbara. Camera costa 400$ pe noapte! Aceasta este o realitate pe care nu mi-as fi imaginat-o vreodata. Apartamentul avea vedere la ocean chiar din piscina si era inconjurat de palmieri. Un pahar cu suc de portocale costa 9$. De fapt, intr-o seara am cerut cina in camera, pentru doua persoane, si a costat 130$. Ne bucuram de energia pe care banii ne-o dadeau si ne simteam minunat.

Am decis apoi sa dam o tura prin Montecito, locul unde Oprah Winfrey locuieste. Am ajuns chiar pana la poarta iar vibratia abundentei energetice si-a spus cuvantul imediat. Pamantul parea ca vibreaza- pomii, copacii, florile, totul parea incantator.

Apoi am mers sa vedem casa Rhondei Byrn. Ea este scriitoarea cartii The Secret (Secretul). Am aflat dupa, faptul ca Rhonda Byrne isi vindea casa.

Cu minunata suma de 18 milioane de dolari puteai locui in casa ei, cu vedere la ocean. In ceea ce ma priveste, inspiratia a inceput sa se instaleze din nou. Nu vreau sa spun ca vreau sa ma mut in Santa Barbara, insa mi-as dori sa construiesc un asemenea sanctuar la mine acasa.

Simpla plimbare prin Montecito mi-a activat inspiratia. Obisnuiam sa fac acelasi lucru in anul 2006, dupa ce am privit The Secret. De fapt, in acel an mi-am ales o casa, care imi placea tare mult, si am inceput sa imi imaginez cum ar fi sa locuiesc in ea. In acel moment, imi depasea cu mult incasarile, deoarece costa in jur de 100.000 de dolari. Luand in calcul faptul ca venitul meu era de de 6 mii de dolari pe an, era un vis putin probabil sa se realizeze. De atunci, am inchiriat cel putin 2 case care costau 100.000 de dolari. Imi doream tare mult sa vad cum este sa stai intr-o astfel de casa. Toate cartile, care au ca tema dezvoltarea personala, vorbesc despre scopul iluzioriu de a-ti crea bunastarea. Cum stilul de viata al milionarilor este si al meu acum, pot spune ca reprezinta mai mult libertate decat bani.

Banii sunt doar energie, iar acesta din urma este un combustibil insuficient pentru tot restul vietii. Incercati sa nu uitati niciodata asta.

CURIOZITATILE SI VIBRATIILE NOASTRE INTERIOARE, SUNT TOTAL OPUSE STILULUI DE VIATA PE CARE IL DUCEM, ASA CA ACESTEA NE POT AJUTA SA NE SCHIMBAM REALITATEA IN CEA PE CARE NE-O DORIM. IDEEA PRICIPALA CONSTA IN APRECIEREA ADANCA A ACESTEIA SI SA NU O CONSIDERAM PARTE SEPARATA DIN NOI.

Permiteti-va sa va simtiti inspirati. De asemenea, oferiti-va dreptul de a accepta faptul ca nu sunteti tocmai bine in acest moment. Aveti incredere in acest proces iar inspiratia va veni atunci cand nu va veti astepta. Nu uitati: totul se intampla cu un scop!

Este greu sa manuiti elementele increderii, la inceput, insa cand puteti oferi bucurie sincera, veti observa cum rezultatele incep sa apara in viata dumneavoastra!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog