-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceste doua retete trateaza si previn cancerul si diabetul, scapandu-va in acelasi timp de kilogramele in plus.


Publicitate

Majoritatea regimurilor de slabit va ofera rezultatele pe care vi le doriti, insa va lasa organismul fara nutrientii esentiali.

In acest articol va oferim doua retete cu ajutorul carora nu numai ca veti topi grasimea in exces, ci veti trata si doua boli care efectiv ne pun viata in pericol : diabetul si cancerul.

O sa incepem cu reteta care trateaza diabetul, bazandu-ne pe marturia unui tanar, care in urma unui control medical de rutina, a aflat faptul ca glicemia ii ajunsese la 290, iar medicul i-a spus ca pancreasul sau nu mai functiona si ca nu are sanse sa supravietuiasca fara insulina.

Tanarul a acceptat ideea ca are diabet si a inceput sa faca insulina si sport insa, dupa un timp au inceput sa apara alte probleme medicale. Nivelul trigliceridelor a crescut la 160, tensiunea arteriala depasea 15/10 si lua foarte multe medicamente...

In seara de revelion, a anului 2013, si-a zis ca s-a saturat sa fie bolnav si ca va schimba lucrurile in favoarea sa. A luat aceasta decizie dupa ce a privit emisiunea “The Edge of Science” unde invitatul special era Dr. John Zirdum. Acesta consuma alimente crude timp de 12 ani.

Dupa ce a privit emisiunea si s-a gandit foarte bine, a decis sa incerce. Si-a cumparat un blender si, odata cu el, o noua viata.

Dupa o perioada foarte scurta de timp a inceput sa vada primele rezultate. Glicemia i-a scazut la 70.

Pur si simplu nu ii venea sa creada. S-a hotarat sa nu mai ia insulina deoarece isi daduse seama ca odata ce tinea aceasta dieta, glicemia nu avea cum sa mai creasca. Imediat a inceput sa piarda in greutate, cu fiecare zi care trecea scapa de cate un kg. In 25 de zile slabise 11 kg. Dupa patru luni de la aceasta dieta devenise deja alt om. In acest moment nu mai foloseste insulina, tensiunea arteriala este de 12/7, trigliceridele masoara 140 si a slabit mai mult de 20 kg. Traieste fara sa ia medicamente si se simte excelent.

Reteta sucului sau preferat

• Cateva frunze de varza
• 5 kiwi
• 2 banane
• 2 mere
• Jumatate de litru de apa

Consumati jumatate din acest suc dimineata si restul pe parcursul zilei.

Atunci cand va este foame este bine sa mancati fructe, salate din legume si ton, deoarece acesta din urma contine vitamina B12, necesara unei bune functionari a organismului.

In acest fel veti scapa de senzatia de foame deoarece creierul va percepe faptul ca stomacul este plin.

Cea de-a doua reteta, care ajuta la prevenirea aparitiei cancerului si va ajuta sa pierdeti kilogramele in plus, are la baza ghimbirul.

INSTRUCTIUNI

Taiati in bucati o radacina proaspata de ghimbir. Puneti bucatelele in 1L- 1.5 L de apa si lasati la fiert. Cand apa incepe sa fiarba, dati focul mai incet si lasati inca 15 minute. Dupa ce s-a racit, strecurati.

Utilizare

Puteti consuma apa cu ghimbir intreaga zi. Pentru o detoxifiere completa a organismului, trebuie sa consumati cel putin 1l pe zi, timp de 6 luni.

De asemenea, se recomanda sa consumati preparatul, proaspat preparat. Il puteti depozita intr-un termos si il puteti lua cu dumneavoastra peste tot.

Beneficiile infuziei cu ghimbir.

Efecte antiinflamatorii puternice
Un puternic antioxidant
Infuzia cu ghimbir previne aparitia cancerului
Infuzia cu ghimbir echilibreaza nivelul colesterolului

Cu drag,
Alexandra Ungureanu


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog