-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

8 semne ca rinichii dumneavoastra se afla in pericol.


Publicitate

Aceste organe vitale se gasesc imediat sub cutia toracica. Ele sunt responsabile cu curatirea și detoxifierea, filtrand intre 10 si 150 de litri de sange pe zi. Acest lucru este esential pentru toate functiile organismului si pentru mentinerea sanatatii sangelui.

Rinichii sunt responsabili pentru lichidele in exces sau pentru eliminarea substantelor care nu mai sunt necesare organismului. Acestia regleaza nivelul de electroliti si pastreaza oasele sanatoase si puternice, producand in acelasi timp celule rosii si stabilizand presiunea arteriala.

Daca rinichii sunt in pericol si nu mai pot functiona normal, si sanatatea corpului este in pericol. Citeste cu atentie cum poti recunoaste si preveni orice problema legata de afectiunile rinichilor:

1. Inflamatii

Atunci cand rinichii nu mai reusesc sa functioneze corespunzator, eliminarea lichidului in exces se face din ce in ce mai greoi, lucru care duce la inflamarea fetei si a incheieturilor.

2. Schimbari ale mictiunilor

Cele mai evidente si timpurii semnse sunt urmatoarele:

• Probleme cu urinatul
• Presiune in timpul mictiunii
• Urina de nuanta inchisa, urinat rar si in cantităti mici
• Culoare pala a urinei, urinare frecventa si in cantitati mari
• Urina cu spuma
• Senzatii de urinare in timpul noptii

3. Mancarimi ale pielii

Acumularea rezidurilor in organism poate avea legatura cu insuficienta renala – pielea devine iritata si provoaca aparitia mancarimilor. Toate rezidurile se aduna in sange si determina aparitia unui aspect nesanatos al pielii, facand-o uscata si iritata. Lotiunile si cremele pot rezolva cat de cat problema, dar nu vor rezolva problema principala, care provine din interior – asta daca iritatiile sunt provocate direct de catre problemele rinichilor, desigur.

4. Oboseala

Daca rinichii sunt sanatosi, acestia produc EPO (eritropoietin), un hormon care ajuta la formarea mai multor celule rosii, care vor duce oxigen oriunde este nevoie. Daca numarul celulelor rosii este mic, oboseala se instaleaza, avand un impact major asupra creierului si al muschilor. Acest lucru semnaleaza, de asemenea, o anemie severa.

5. Probleme respiratorii

Aceasta este o problema des intalnita, dar poate fi legata si de rinichi. Daca organismul nu primeste destul oxigen, este din cauza numarului scazut de celule rosii care transporta oxigenul peste tot in corp. Cantitatea de celule rosii este direct legata de acumularile de toxine din plamani.

6. Gust metalic in gura

Reziduurile acumulate in sange iti vor schimba gustul si determina aparitia unei respiratii urat mirositoare, persistenta. Un alt semn al problemelor de rinichi este schimbarea drastica a apetitului.

7. Dureri

Durerile in partea dorsala, de mijloc, este un alt simptom al problemelor de rinichi – aceasta este zona unde se afla rinichii. Durerea poate fi provocata chiar si de infectii sau de pietre la rinichi.

8. Concentrare deficitară si ameteli

Lipsa de oxigen la nivelul creierului este un semn clar al unei anemii serioase, dar si a unei insuficiente renale. Iti va afecta concentrarea si iti va provoca ameteli.

Alege sa mananci sanatos, urmand o dieta cu multi antioxidanti si cu multe suplimente nutritive. Doar asa iti vei pastra rinichii in conditii optime de functionare.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog