-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Un barbat divortat a dat cateva sfaturi pe care orice barbat trebuie sa le citeasca


Publicitate

Gerald Rogers, psiholog de meserie, a trecut printr-un divort destul de dureros asa ca s-a hotarat sa scrie, pe Facebook, o postare extrem de interesanta despre viata, iubire, relatie si divort. A inceput prin a spune:

“dupa ce mi-am pierdut femeia iubita si un mariaj de aproape 16 ani, iata ce sfat mi-ar fi placut sa aud...”


Acesta este sfatul lui...


Alegeti iubirea.

Acesta este singurul sfat de care aveti cu adevarat nevoie. Daca toate alegerile dumneavoastra sunt guvernate de acest principiu, nu poate exista nimic care sa va ameninte fericirea si mariajul. Iubirea invinge tot.

Nu puneti banii pe primul loc.

Banii sunt asemeni unui joc, trebuie sa il jucati in echipa pentru a iesi invingatori.

Dezvoltati-va impreuna.

Trebuie sa gasiti intotdeauna vise si planuri comune pentru a ajunge sa cresteti si sa va dezvoltati impreuna. Incercarile de dezvoltare separata nu fac decat sa distruga relatia.

Puteti fi vulnerabil.

Nu trebuie sa le stiti pe toate. Incercati sa impartasiti sentimentele si temerile dar recunoasteti-va si greselile.

Fiti deschisi si transparenti.

Daca doriti sa castigati increderea, incercati sa impartasiti totul, mai ales acele lucruri pe care nu doriti sa le impartasiti. Necesita curaj decizia de a ne deschide complet inima si de a o primi cu totul deoarece astfel, ea va vedea atat calitatile cat si defectele. Dati-va masca jos: daca simtiti nevoia sa purtati o masca in prezenta partenerului, nu veti experimenta niciodata adevarata valoare a dragostei.

Nu fiti fraieri.

Nu trebuie sa va fie teama sa gresiti, atat dumneavoastra cat si partenerul sau partenera veti face greseli la un moment dat, incercati sa invatati din ele ori de cate ori aveti ocazia. Nu suntem perfecti, dar trebuie sa avem grija sa nu fim fraieri.

Nu trebuie sa va opriti niciodata din a o curta.

Atunci cand ati cerut-o in casatorie i-ati promis ca veti fi intotdeauna barbatul de care are nevoie si ca o veti proteja pana la adanci batraneti. Nu uitati niciodata ca ea v-a ales si nu uitati niciodata care au fost motivele pentru care a facut asta.

Protejati-va inima.

Asa cum ati promis ca veti avea grija de inima ei, trebuie sa aveti grija si de inima dumneavoastra. Iubiti-va propria persoana si lasati un loc in inima in care sa aiba loc doar femeia iubita.

Indragostiti-va zilnic.

Va veti schimba in permanenta, nu veti mai fi aceleasi persoane care erati in momentul in care v-ati casatorit, iar peste cinci ani nu veti mai fi persoana care sunteti azi, schimbarile apar insa ceea ce trebuie sa invatati este sa va alegeti unul pe altul in fiecare zi. Ea nu trebuie sa invete sa traiasca fara dumneavoastra, pentru ca daca va invata asta, ii poate incredinta oricand unei alte persoane inima ei. Luptati in permanenta pentru a-i castiga inima!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog