-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce spun unghiile despre sanatatea dumneavoastra


Publicitate

Majoritatea oamenilor cred ca unghiile nu au nicio legatura cu bolile, insa lucrurile stau cu totul diferit. Unghiile ne pot atrage atentia asupra prezentei anumitor boli grave in organismul nostru.

Priviti-va cu atentie unghiile! Examinati dungile, curbele si petele. Observati daca unghiile sunt rupte sau tocite ori cum arata pielea din jur sau de sub ele.
Incercati sa va amintiti putin- au aratat mereu asa? Trebuie sa memorati fiecare schimbare a lor deoarece acestea sunt strans legate de anumite boli. Comparati observatiile dumneavoastra cu lista prezentata mai jos.

Unghii decolorate


O unghie sanatoasa trebuie sa aiba o culoare rozalie cu putine picatele albe spre radacina. Este posibil sa aveti probleme de sanatate serioase daca unghiile dumneavoastra au o culoare inchisa, opaca.

• Unghiile verzi sunt semnul infectiilor bacteriene;
• Liniile rosii arata prezenta unor infectii ale valvei cardiace;
• Unghiile albastrui sunt semnul unui nivel scazut de oxigen in sange;
• Unghiile tocite arata lipsa unei vitamine;
• Unghiile albe arata boli ale ficatului, precum hepatita;
• Dungile inchise de la varful unghiei sunt asociate cu imbatranirea sau cu o congestie cardiaca.

Curatati-va unghiile si priviti-le cu atentie. Ce va spun?

Unghii groase


Acest lucru nu este normal, chiar daca noi toti ne dorim unghii mai puternice, insa daca arata asemeni unor gheare, aveti mare grija! Acest gen de unghie poate transmite o afectiune pulmonara. Unghiile groase, cu textura dura pot semnala o infectie fungica iar unghiile groase si divizate, arata prezenta unor probleme de glanda sau psoriazis. Trebuie sa aveti mare grija ca nu cumva sa aveti o intoxicatie cu medicamente care poate avea efecte imediate asupra unghiilor.

Unghii crapate


Unghiile crapate nu sunt doar rezultatul unei lovituri, acestea par sa se desprinda in bucatele. Nu este tocmai recomandat sa dati vina pe oja nou cumparata sau pe detergentul de vase deoarece:

• Unghiile crapate pot fi rezultatul unui deficit de acid folic, vitamina C sau proteine;
• Unghiile crapate, combinate cu o culoare ciudata, pot fi semn al unui psoriazis sau malnutritie cronica.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog