-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

De ce varza murata poate fi arma secreta impotriva bolilor cardiace si grasimii?


Publicitate

Beneficiile verzei murate sunt demonstrate. Aceasta leguma sustine digestia si lupta impotriva bolilor grave precum cancerul sau cele cardiace.

De fapt, aceasta contine o cantitate foarte mare de vitamina C, reprezentand alimental perfect in cazul in care aveti carente de vitamina C. Tot ea reprezinta un probiotic natural, putand fi consumat in perioada in care facem un tratament cu antibiotice.
Cancer – atunci cand vine vorba de aceasta boala, varza este extrem de eficienta datorita celor trei ingrediente esentiale. Izotiocianatul este cunoscut pentru proprietatile sale anticancerigene, glucozinolatul activeaza enzimele naturale iar flavonoidele protejeaza arterele.

Inima – fibrele din varza murata controleaza nivelul colesterolului, reduc riscul infarctului si imbunatatesc digestia dar si sanatatea mentala.

Oasele – daca doriti sa preveniti aparitia osteoporozei, folositi varza murata. Mineralele sunt excelente pentru mentinerea sanatatii oaselor. Vitamina K este substanta recunoscuta pentru proprietatile raspunzatoare cu vitalitatea oaselor.

Pierderea in greutate – introduceti varza murata in dieta dumneavoastra, cat mai repede posibil. Aveti probleme cu grasimea de pe burtica? Nu intrati in panica deoarece conform multor studii, varza ajuta la eliminarea grasimii, mai ales din aceasta zona.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog